Miért szavaz valaki Gyurcsányra?
Figyelt kérdés
Érdekel azok véleménye, akik a DK-ra szavaznának. Nem értem,mindenki emlékszik miket tett Gyurcsány, 2006-ban az egész ország azt akarta, hogy eltűnjön, most mégis van olyan aki rá akarja szavazni. Miért?2021. jan. 11. 21:08
1/16 anonim válasza:
Mivel kint voltam 2006-ban, onnantól nagyot nőtt a szememben.
2/16 anonim válasza:
2006-ban én tüntettem Gyurcsány ellen.
Hiba volt. Ami jött helyette ezerszer rosszabb.
3/16 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a Fideszt,de a Gyurcsány kormány sokkal rosszabb volt. Jelenleg is szerintem az az 1 ik ok, hogy a Fidesz képes hatalmon maradni, hogy tudnak mutogatni Gyurcsányra.
2021. jan. 11. 21:15
4/16 anonim válasza:
# 1, még nagyobb barom lett a szemedben? Kérdező, ezt a témát már sokszor szellőztettük s a legtöbbször oda jutottunk, hogy a DK-sok kollektív amnéziában szenvednek és ÓÓbán takaroggy!
6/16 anonim válasza:
Mióta a fidesz van kormányon csak azt tudom válaszolni, hogy mert van esze.
7/16 anonim válasza:
Mert azóta sokminden kiderült, hogy hogy is volt valójában. Meg az is, hogy még annál is lehet rosszabb. Na és Orbánt leváltani szerintem csak Gyurcsányék pártja tudná.
8/16 anonim válasza:
"Kaptam tőle Kláris pinás képet"
Mutasd meg!
9/16 anonim válasza:
"Mutasd meg!"
Nem nem, ez csak az enyém. Szerezz magadnak!
10/16 anonim válasza:
0:14 - 0:19 és 0:35 - 0:53 közt világosan kifejtik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!