Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért áll ilyen...

A kormány miért áll ilyen elutasítóan a diákokhoz,amikor ők kérnek valamit?

Figyelt kérdés

[link]

A diákok összefogtak és petícióba kezdtek.Azaz éltek demokratikus jogukkal.

A kormány viszont, tojik rájuk.

Szlovákiában megtudták csinálni,hogy érettségi nélküli kiadták az érettségi bizonyítványokat, átlagok alapján.Itt miért nem tudják ugyanezt megtenni?

Plusz, Szlovákiában más a felvételi, nem ez a felvis, központi hülyeség van.

2021. jan. 11. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10 az osztályozás annyira szubjektív az egységes érettségihez képest, hogy szerintem nem lenne igazságos. De végülis csak egy szar*s kis érettségi, szóval végülis ha rajtam múlna ebben a formában mehetne :D

Az meg önmagában nem egyoldalusag, ha nem fogadják el a petíciót, mert szerinted az egyedüli jó lépés az ha elfogadják.

2021. jan. 11. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es, de ugye aki az átlaga alapján akar érettségi bizonyítványt, az nem akar felsőoktatásban tanulni?

Mert az azért mégiscsak túlzás lenne, hogy érettségi vizsga nélkül valaki egyetemre kezdjen járni. Mikor nincs háborús helyzet, lehet otthon tanulni, és a tanárral tartani a kapcsolatot.

2021. jan. 11. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

A fidesz senkivel nem áll szóba és tojik mindenkire,az egy dolog.

Ez a petíció viszont egy baromság . Nem az iskolában tanulod meg egyébként sem az anyagot,hanem otthon. RÁadásul vannak sokan,akik nem a középiskolából mennek érettségizni ,velük mi lesz ? 10-20-30 évvel ezelőtt kapok jegyeik alapján kapjanak érettségit ?:D Az emelt meg a középszintű érettségi hogyan fog elkülönülni egymástól ?

2021. jan. 11. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

A petíció hülyeség. Nyilván a diákok 99%-a támogatná, mert megúsznak vele egy vizsgát. De 17-18 évesen már illene önállóan is tanulni. Bizonyos szakmákban pedig minden nap tanulni kell és ez abból áll, hogy olvasod a jellemzően angol nyelvű szakmai oldalakat.

Mondhatnám úgy is, hogy már 20 éve mindenki online képzi magát, akkor ez egy érettségin minimális elvárás kell, hogy legyen.

2021. jan. 11. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Örüljenek,hogy van luk a seggükön ebben a helyzetben.

Ne kéregessenek.

2021. jan. 11. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly még megállta volna a helyét, de ne szórakozzatok már idén is... ha a tavalyi végzősök megoldották, akkor ti is megtudjátok!
2021. jan. 11. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A kormány olyan "elutasítóan áll" a diákokhoz, hogy 24 éves korukig nem kell adózniuk, kedvezményes diákhitelt vezettek be, a felsőfokú iskolás nőknek is alanyi jogon biztosítják a GYES-t és GYED-et. Ingyenes az első nyelvvizsga.

A külföldi nyelvtanulást fejenként cca. 600 ezer Ft-tal támogatják. A tankönyv ingyenes.

A pandémia alatt beadott igazolás alapján állják az interneted felét.

Tölcsérrel tolják a fejedbe a tudást, vagy térden állva könyörögjenek, hogy tanulj?!

Rászoruló családok gyerekei napi négyszer ingyen étkezhetnek.

Felsorolni is hosszú.

Érettségihez tanulni kell! Ne azt keresd, hogy hogyan bújhatsz ki a munka és tanulás alól! Kelj fel minden nap időben, zuhanyozz, reggelizz, csinálj rendet a szobádban, öltözz fel tisztességesen, kövesd a tanórákat és tanulj!

Nem lesz ingyen érettségi!

Tavaly sem volt.

Valós tudást kell fedjen az érettségi bizonyítványod, melyet az érettségi vizsga bizottsága előtt bizonyítasz! Mit képzelsz te? A szüleid eltartanak, az állam ingyen taníttat, számos kedvezményt kapsz mellé, és még nyavalyogsz, ahelyett, hogy a kötelességedet teljesítenéd?!

2021. febr. 8. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Méghogy valós tudást :DD

Tavaly érettségiztem, semmit nem tanultam az egészre és 4,1-es érettségi átlagot produkáltam.

Én 2-essel is meg lettem volna elégedve de komolyan mikor beültem töri érettségire és megláttam a feladatokat nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Olyan egyszerű volt.

Szóbelin is szinte a tanár mondta helyetted a tételt, mindent a szádba rágott, csak egy minimális logika kellett és simán lefeleltél.

Nehogy már az érettségi miatt sírjatok, komolyan! Nagyon könnyű az egész! Menni fog mindenkinek!

2021. febr. 8. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!