Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi "nagyon" hülyének...

Miért nézi "nagyon" hülyének Orbán Viktor Úr az embereket?

Figyelt kérdés

Nos az igazság az, hogy én nem vagyok egy okos ember egy sima érettségivel, de ember vagyok, dolgozom nem rossz fizetésért, csak azért írom, hogy nem nagy szám vagyok, de hülye sem. Lehet, hogy egy egyetemet végzett nagyobb ember beveszi Orbán szalait, de én nem.

Az, hogy hazudik meg hülyének nézi az embereket már több a soknál, szerintem közösen kéne tennünk mi állampolgárok valamit, mielőtt még nagyobb baj lenne.

Nos miért is hazudik...

Azt mondta, nivember 10-én, hogy bevezetik egy hónapra a kijárási tilalmat 20-5 óráig, valamint azt a szigorú intézkedéseket amiket párhuzamosan vezetett be, tavaly november 11-től. Azt mondta, muszáj volt meglépni mert leterheltek a korházak, de nem tart sokáig, 4-6 hét és belátható időn belűl itt az oltás, december végére és most az előttünk álló néhány hét nehéz lesz, de kibírjuk. Ezt dec 11-től meghoszabbította egy hónappal jan.11-ig. Ez még oké. De azt mondta, hogy mihelyst javulás lesz az adatokban és oltás is lesz, akkor lazítunk. Hazudott. Van oltás és kevesebb a beteg, korházban ápoltak kevesebben, stb stb. Nem lazítunk, megint meghoszabbította. Most meg azt hangoztatja, hogy hát nincs annyi oltás, a tömeges majd egy éven belűl lesz.

Hogy miért nézi hülyének az embereket...

Mert hitegeti őket, hogy csak dec.11-ig, lesz meghoszabbítva, amikor dec.11-eljött, hát még egy hónapra, jan 11-ig. Most meg február 1-ig.

Miért nem mondja meg őszintén, hogy igen hazudtam, nem márciusra lesz tömeges oltás, hanem egy éven belűl és 2021. december 31-ig marad a kijárási tilalom és a szigorú intézkedések?

Miért nem mondja ezt?

Tudjuk, hogy ezek az intézkedések február 1-jétől sem szűnnek meg, hanem nagyon soká.

Erre értem a kérdésem, hogy miért nézi az embereket Orbán Viktor butának?

2021. jan. 9. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Azt hiszi, hogy ő a Karpátok géniusza.
2021. jan. 9. 22:54
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Mert tényleg hülyék
2021. jan. 9. 22:55
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Hűű, hát tényleg nem vagy okos ember. Bár nem hiszem, hogy a végzettségedhez van köze, sokkal inkább kellemetlen adottság, hogy eddig nem tudtad értelmezni, mit mond.

Amúgy azért nem mondja, mert nem így lesz. Viszont ő sem látó, nem tudja, hogy hogy alakulnak a napi adatok. Márpedig annak a tükrében alakul az élet itt hétről hétre - meg máshol is. Maradj a fenekeden, majd nyáron kitombolod magad.

2021. jan. 9. 22:57
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
Mert megteheti és tényleg azok.
2021. jan. 9. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Mindenki tudta eddig is, hogy amíg nincs a népesség fele beoltva, addig maradnak a korlátozások.
2021. jan. 9. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

"De azt mondta, hogy mihelyst javulás lesz az adatokban és oltás is lesz, akkor lazítunk. Hazudott. Van oltás és kevesebb a beteg, korházban ápoltak kevesebben, stb stb. Nem lazítunk"

Ez a lényege a szómenésednek, a többiért felesleges volt fáradoznod. A vakcina már létezik és az EÜ-dolgozóknál el is kezdték az oltásokat, de A LAKOSSÁG TÚLNYOMÓ RÉSZE MÉG NINCS BEOLTVA, TEHÁT ŐK BÁRMIKOR MEGKAPHATJÁK ÉS TOVÁBB FERTŐZHETNEK! Ha már meg lesz a megefelelő százalékos átoltottság, akkor jöhetnek a lazítások. Érettségivel ennyit illene összeraknod.

2021. jan. 9. 23:03
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg nem vagy egy okos ember.
2021. jan. 9. 23:04
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Nos, Kérdező, valóban nem vagy egy okos ember.

Áruld el kérlek, hogy Orbán Viktor hol hitegetett?

Szerintem a magyar kormányfő soha nem hitegetett senkit. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy az intézkedéseket addig tartják fent, amíg szükséges. Ebben pedig nem csak ő van benne, hanem szakemberek is, akiknek a véleményére a kormány hallgat. Az időpontok lehetséges határok, de nem egzakt módon kell nézni őket.

Azt is elmondom neked, hogy Február 1 után is meg lesz hosszabbítva, ugyanis a kormány a vakcinára épít. És amíg nem lesz beoltatva a lakosság 60%-a - vagy legalábbis jelentős része - a rendelkezés fennmarad.

De mi is a bajod neked? Nem vagy középsulis, sem egyetemista, hogy annyira érintsen a helyzet. Este 8 után nem mehetsz ki, de kit érdekel? Hova mennél, a hidegbe, télen? Még ha nyár lenne, érteném is a kifakadást... De így!?

2021. jan. 9. 23:20
 9/17 A kérdező kommentje:

De mit is vár egy nép egy zavart elméjű miniszterelnöktől...

Értem én miket mond csak nem hiszem el.

2021. jan. 9. 23:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Most is kint vagyok, megyek viszont hazafelé már.

Látod engem már nem tud viktor korlátozni.

Nem kötekedésképp, ne legyetek naivak,ma hallottam:

Az oltóanyag egy nagy nulla.

2021. jan. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!