Miért nézi "nagyon" hülyének Orbán Viktor Úr az embereket?
Nos az igazság az, hogy én nem vagyok egy okos ember egy sima érettségivel, de ember vagyok, dolgozom nem rossz fizetésért, csak azért írom, hogy nem nagy szám vagyok, de hülye sem. Lehet, hogy egy egyetemet végzett nagyobb ember beveszi Orbán szalait, de én nem.
Az, hogy hazudik meg hülyének nézi az embereket már több a soknál, szerintem közösen kéne tennünk mi állampolgárok valamit, mielőtt még nagyobb baj lenne.
Nos miért is hazudik...
Azt mondta, nivember 10-én, hogy bevezetik egy hónapra a kijárási tilalmat 20-5 óráig, valamint azt a szigorú intézkedéseket amiket párhuzamosan vezetett be, tavaly november 11-től. Azt mondta, muszáj volt meglépni mert leterheltek a korházak, de nem tart sokáig, 4-6 hét és belátható időn belűl itt az oltás, december végére és most az előttünk álló néhány hét nehéz lesz, de kibírjuk. Ezt dec 11-től meghoszabbította egy hónappal jan.11-ig. Ez még oké. De azt mondta, hogy mihelyst javulás lesz az adatokban és oltás is lesz, akkor lazítunk. Hazudott. Van oltás és kevesebb a beteg, korházban ápoltak kevesebben, stb stb. Nem lazítunk, megint meghoszabbította. Most meg azt hangoztatja, hogy hát nincs annyi oltás, a tömeges majd egy éven belűl lesz.
Hogy miért nézi hülyének az embereket...
Mert hitegeti őket, hogy csak dec.11-ig, lesz meghoszabbítva, amikor dec.11-eljött, hát még egy hónapra, jan 11-ig. Most meg február 1-ig.
Miért nem mondja meg őszintén, hogy igen hazudtam, nem márciusra lesz tömeges oltás, hanem egy éven belűl és 2021. december 31-ig marad a kijárási tilalom és a szigorú intézkedések?
Miért nem mondja ezt?
Tudjuk, hogy ezek az intézkedések február 1-jétől sem szűnnek meg, hanem nagyon soká.
Erre értem a kérdésem, hogy miért nézi az embereket Orbán Viktor butának?
Majd mondd ezt akkor is, ha a rendőrség elkap este az utcán.
Nagyon keménynek hiszed magad, de mikor felírják a csekket, majd jössz ide panaszkodni, hogy a milyenek a zsaruk veled.
Szerinted mi történne ha orbán azt mondaná, hogy 2021 dec 31-ig maradnak a korlátozások ?
Szerintem kimennének az utcára az emberek. Gondold végig. A szállodáknak annyi. Az éttermeknek annyi. Szórakoztatóipar kapufa. Nyáron 35 fokban este 8 órára mindenki menjen haza ?
Ha ezt akarják a politikusok akkor el fog szakadni a cérna az embereknél. Már most nagyon feszült a hangulat. A fideszes nagyágyuk meg elhúznak majd jachtozni az adriára. Vagy hawaira hogy ne lássa őket a magyar polgár.
Figyu, okos vagy, látom
Hát miért nem szóltál Orbánnak már novemberben, hogy mára már itt lesz ez az új mutáció, és idei csúcson lesznek a lélegeztető gépek?
Én azért nem szóltam, mert buta vagyok, nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!