Honnét fogják tudni, hogy nekem melyik vakcina adható be, ha nem kell felsorolni a kórtörténetet regisztrációnál ?
"Mellesleg a bátyám már beoltatta magát, természetesen nincsen semmi baj :)"
Tehát - ha feltételezzük, hogy ez igaz - tudjuk, hogy van olyan ember, akinél az első néhány napban nem okoz semmilyen komoly mellékhatást valamelyik vakcina. Ugye nem haragszol, ha csak emiatt nem rohanok beoltatni magam?
31: Ha az első néhány napban nem okozott, akkor később sem fog. A belé juttatott mRNS már le is bomlott valőszínűleg. Az mRNS vakcina működési módja kizár gyakorlatilag bármiféle hosszútávú mellékhatást.
Egyébként meg több millió beoltott van, akinek semmi baja nincs
33: Én nem hazudok kispajtás, csak tudod én utánanéztem, hogy is működik a technológia. Az meg remélem megvan, hogy a technológián már több mint 10 éve dolgoznak. Szóval ez sem igaz, hogy nincs hosszútávú tapasztalat.
Tudod miért kell -70 fokon tartani amúgy? Azért mert lebomlik magasabb hőmérsékleten igen gyorsan. A testben pedig 36 fok van. Ennyiből 90-es IQ felett össze kéne raknod, hogy mi a helyzet.
Ha pedig a mainstream média nem ír olyan halálesetről, ami akár tudományos alapon is köthető lenne a vakcinához, akkor ez mégis mi a franc? :D
38: És jönnek a konteók újra és újra... meg sem lepődöm :)
Egyébként csak úgy megjegyzem, hogy a Covid képes olyan szervi elégtelenséget okozni, ami krónikus betegség kialakulásához vezet és utóbbiban is meg lehet halni, de persze te arra is azt mondanád, hogy nem Covidban halt meg, hanem a társbetegségében.
Amúgy bővebben erről itt: https://www.youtube.com/watch?v=xyvgtGUakhc
„az is lehet, hogy ennek az embernek volt eleve valamilyen gondja”
De valószínűbb, hogy nem volt semmi baja. „Ein sehr gesunder 56-Jähriger”
Egyébként rajta kívül is vannak áldozatok:
41 éves portugál eü dolgozó nő
Valószínűleg meghalt az élő adásban összeeső nővér (Tiffany Pontes Dover).
Újabb COVID oltás áldozat: Khalilah Mitchell, Tennessee-i nővér, arcbénulás
Izraelben pedig nő a fertőzöttek száma az oltási kampány megkezdése után, méghozzá robbanásszerűen. A lakosság 20%-a van jelenleg beoltva.
„Von einer gesteigerten Immunität kann seither jedoch nicht die Rede sein. Im Gegenteil: Seit Einsetzen der Impfungen scheinen die Corona-Infektionszahlen in Israel regelrecht zu explodieren!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!