Kire szavazol 2022-ben az országgyűlési választáson? Miért arra?
A sz.rra,
Fosra.
Nem szavazok.
Jobb életet,
akarok.
Aki a fideszre vagy az összefogásra szavaz,az nem tudom,hogy mit vár.
De most komolyan,én ezt nem hiszem el,hogy az egyik hogy lehet jobb a máaiknál.
34/34 anonim ***** válasza:
51%
Aki a fideszre vagy az összefogásra szavaz,az nem tudom,hogy mit vár.
De most komolyan,én ezt nem hiszem el,hogy az egyik hogy lehet jobb a máaiknál.
Hát ki mit tett le az asztalra.
Rezsidíj csökkentések, rezsi jóváírások, forintosítás, 13. havi nyugdíj, nyugdíjemelések, garantált bérminimum emelések, munkahelyteremtés, határőrség, migránstáborok felszámolása, adócsaló alapítványok megregulázása stb stb
Nem csak az elkúrtuk meg a vörösiszapkatasztrófa aztán meg legyen tánc és böszmeség...
Részemről is Fidesz, nem a legjobbak, de legalább produkálnak valamit!
A böszme csak hitelből tud piálni a többiek meg csak a szájukat jártatják eredmény nulla.
Én a Spártai Kemálra, de csak abban az esetben, ha nem "valamelyik" gúnyneve, amiről nem tudok.
Ha utcáról behívnánk egy józan életvitelű, szerény, tisztességes embert, aki még gondolkodni is tud, többre mennénk vele sajna. :///
37#, azóta Jakab megszavazta a homofób törvényjavaslatot csont nélkül,..ezzel sokat süllyedt a szememben. Sőt, idegesít az az ember, olyan képmutató. Állandóan mocsk*lja Orbánt, ami nem negatívum, viszont egyből, amint szavazni kell valamiről..egyből beáll mellé..mi a biztosíték, hogy jövőre nem ez lesz? Értem, hogy jól beszél, de ahhoz, hogy valaki miniszterelnök legyen ahhoz több kell retorikánál, homofóbiánál és üres ígéreteknél.
Soha nem voltam Jobbikos úgy igazán, sem jobboldali..mindig vagy MSZP-Pre, DKra vagy Momentumra szavaztam az évek alatt. Persze, a környezetem is sokat hozzátett ehhez, mivel nagyvárosi vagyok. Jövőre összefogás..mindenképpen. Akárki legyen is a miniszterelnök-jelölt..bár én preferálom Márki Zay Pétert, Karácsony Gergelyt és Dobrev Klárát is.
Összefogáson kívül nincs más..Fideszt már nem is részletezem,viszont ami rosszabb még a Fidesznél is az a Mi Hazánk...nem tudom milyen alja emberek képesek támogatni. Vérnáci, homofób, könyvdaráló g***ik. MKKPra még inkább szavaznék, de azért elpoénkodni sem akarom a szavazatomat.
21/F
Kerdezo van nyugdijas rokonod? azzal a 3 ezer ftos nyugdijemelessel kitorolhetik a popojukat🤡
Aki rossz evben toltotte a nyugdijkorhatarat annak a mai napig a 100 ezret se eri el a nyugdija. Csakmondom..... pedig tisztessegesen ledolgozta az eveit, es neki is 1000 ft egy kis olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!