Az emberek megszokták a jólétet, és elkényelmesedtek, ezért nem viselik jól a korlátozásokat?
Senki sem adja fel. Csak telített a munkaerőpiac. Multikhoz meg nem kellünk. Üres önéletrajzot nem adhatunk be és csak mondanunk kell valamit mit csináltunk az elmúlt 20 évben.
Eddig nem vettek fel:
Bkv ellenőr (metro) Aldi, Lidl, Netpincér, Wolt, takarítás(3 év tapasztalatot kér) bolti eladó (bolti eladó is egy szkma hiába tudok én fejben visszajárót számolni 10 év tapasztalattal kasszában) Na akkor hova? Mondj egy munkát ami legalább 250-et fiet nettoban és holnap már megyek jelentkezni
Hát úgy nehéz beilleszkedni, ha minden szarért én voltam a hibás, még azért is, ha nem én követtem el, meg úgy bántak velem, mint a kutyával. Vagy hagytam volna magam, míg totál idegroncs leszek? Azért az embernek önérzete is van. És attól, mert valaki 15 évvel idősebb, meg van 3 diplomája, még akkor sem kellene úgy viselkednie, mintha ő lenne Napóleon vagy Hitler. Van is egy ilyen tanárunk, aki csak óraadó, és olyan pökhendi a stílusa, hogy az valami katasztrófa, alig lehet kibírni, szinte olyan, mint Havas Henrik, csak nőbe... Nem kezel egyenrangúként, pedig a többi tanár annak tart minket. Ezt csak arra fel mondom, hogy vannak olyan emberek, csoportok akikkel egyszerűen nem lehet együttműködni, tehát ez a "nem tudtál beilleszkedni" duma egy kicsit lenéző, és az én esetemben nem tényező. Nem erről szólt a dolog.
Csak elmondtam a véleményem, először nem is erről szólt a kérdés, csak így jött. Nyilván nem én vagyok releváns ebben a kérdésben, Ti tudjátok, hogy mit akartok. Én csak elmondtam, hogyha tudnék váltanék.
"Mondj egy munkát ami legalább 250-et fiet nettoban és holnap már megyek jelentkezni"
Hív a vasút vár a MÁV. igaz nettó 250 az nincs, de felvesznek és ott sem kell éjjel, karácsonykor, szilveszterkor otthon lenni.
Váltani kéne?? mégis mit kéne csinálniuk?a komplett szolgáltatásó szektor összeomlott.melyik az a szektor ami fel tud szívni több százezer munkavállalót? Könnyű leírni hogy váltani kell,neked ez nem kerül semmibe..de akkor erőltesd meg magad és soroljad a lehetőségeket.
'
Folyt:
'Semmit sem tehettek a korlátozások ellen, akkor meg mit lázadoztok?'-ezt csak te képzeled el.ha egyszer megindul a magyar akkor százezrek lepik el a főváros köztereit és további tízezrek a vidéki városokat.senki nem hajlandó éhen veszni azért mert a kormánynak kényelmesebb a leállás,mintsem hogy megerősítse az egészségügyet.ez utóbbira lett volna 3/4 évük,és alig történt valami némi felszerelés beszerzéseken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!