Ellenzékiek, csalódottak lesztek, ha az összefogás ellenére negyedszerre is csúnya vereséget szenvedtek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 20:38
1/7 anonim válasza:
Igen.Bar ez senkit se lepne meg gondolom,mert ha a fidesz veszítene, akkor az ő szavazók is csalódottak lennének.
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy csalódottak lesznek, én is az lennék, ha nem nyerne a Fidesz.
Tudom, a sokadik vereség nagyon frusztráló lesz nekik, de végülis már hozzászokhattak 😮
3/7 anonim válasza:
"Kásler: Addig maradnak az intézkedések, amíg az átoltottság kellő mértékű nem lesz"
Addig marad a fidesz, amíg 2022 nem lesz.
4/7 anonim válasza:
#2 Igen, megszokták már hogy a Fidesz 30%-kal meg külföldiek és megvásárolt analfabéta cigányok szavazataival kovácsol magának kamu kétharmadot.
5/7 anonim válasza:
Személy szerint nem leszek csalódott, mert ez a felhozatal elég gyatra.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg így lesz. Ez az ellenzék, így ebben a formában, nagyot fog bukni. Én örülnék neki. Lehet, hogy páran visszavonulnának, régi pártok megszűnnének és alakukhatna valami új.
7/7 anonim válasza:
nyenyenye ellenzék, brühühü.
basszus ez mennyire személykedő 60+-os kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!