Az ellenzéki összefogást, a kormányváltáson kívül, mi tartja össze?
Az ellenzéki összefogásnak kb 1,5 éve lenne arra, hogy egységes párttá szerveződjön, külön ideológiát alakítson ki, konkrét programot tegyen le az asztalra, egységbe szedje a politikusait. Tehát egy új párotot kellene felepíteni.
Na most, ezzel szemben azt látjuk, hogy ez tényleg egy - ahogy előttem megnevezték - moslekkoalíció, amibe úgy dobálnak bele mindent, mint a szemetet. Szerintem még a viccpártokat is bevennék, ha azzal nyerhetnének pár százalékot. Az lényegében egy Fidesz ellenes összesfogás. Ami nem egyenlő azzal, hogy Magyarországért vannak.
Vona Gábor ezért (is) szállt ki a politikából, mert tudta, hogy ez következik, ő meg ebben nem akart részt venni.
Koaliciónak nincs más feladata mint a fidesz leváltása, ez olyan nagy probléma? Tessék arányos választási rendszert bevezetni és hagyni h a különböző nézetek külön is képesek legyenek változást elérni. Fideszes választási rendszer kétpólusra késztet, de most már törvényileg is ráerőszakolták az ellenzékre a koaliciót azért h most az idióta trolljaival támadja h összefognak.
Még1x kérdezem miért is kéne más cél azon kívül h ezt a korrupt szarházi társaságot eltakarítsák a hatalomból?
Szerintem jelen pillanatban, 2021-ben annál, hogy eltakarítsák a magyar történelem egyik legnagyobb szégyenét, egy velejéig romlott, korrupt, tolvaj, népnyúzó, féldiktatórikus pártot, nagyobb cél nem is kell.
Nem mellesleg a Fideszt mi tartja össze a mértéktelen lopáson és migránsozáson, sorosozáson kívül? Ja hogy semmi? Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!