Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Regisztrálás nélkül nem is...

Regisztrálás nélkül nem is kaphatok oltást?

Figyelt kérdés
Tegyük fel most nem regisztrálok, lezárják a regisztrációt, bevezetik a vakcinaútlevelet , és akkor azt mondom, hogy mégis kérem, akkor nem kapom meg, mert anno nem regisztráltam? Tényleg ilyen sz@r a magyar rendszer?

2021. jan. 9. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Nekem teljesen mindegy.

Bevezetik a vakcina-útlevelet: lesz@rom.

Ha munkához is kell: vállalkozó leszek.

Mindig lehet találni B tervet hogy ne kelljen beoltatnom magam.

2021. jan. 9. 17:50
 12/17 A kérdező kommentje:
#4 Túlélték, de sokan fogyatékosok lettek, egy ismerősöm is, mert higany volt az oltásban! Előbb bízom Karikó Katalinba és az amerikai tudósokba, mint a ruszkikba.
2021. jan. 9. 18:00
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

A regisztráció semmilyen módon nem működik közre az oltásban,hogy a vakcinát-szükség esetén-,megkapd.

A regisztráció kizárólag adatfelvételre alkalmas,ami alapján igazolni kívánják az egyébként is megrendelt vakcinák mennyiségét.

Ha már milliószám elérhető lesz az oltóanyag,az aktuális vírusfertőzöttségi adatok alapján döntik el a kormányok,hogy azt kötelezően beemelik-e az oltások közé vagy marad önkéntes a beadás.

Nem kell túlgondolni a dolgot.

2021. jan. 9. 18:50
 14/17 belapus ***** válasza:
45%

Nem tudom, hogy szomorú, dilettáns, gagyi vagy milyen megoldás ez a regisztráció ?

A 80+ os szüleimet szerettem volna regisztrálni, de csak külön e-mail címmel lehetne ezt megtenni.Erre írtam az ügyfélszolgálatuknak, hogy tekintsék regisztráltnak a szüleimet, meg engem is ugyanazon az e-mail címen, de csak nyavalyogni tudtak.

2021. jan. 9. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
Mi a fene van veletek? A regisztrációnál semmi olyan adatot nem kell megadni, amit, ha akarnának, már ne tudnának... Az emberek nem normálisak...
2021. jan. 10. 00:49
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Pontosan ezen okból nyilvánvaló,hogy felesleges a regisztráció.

1.Nem jelent semmiféle előnyt,az EÜ oltási Tervben lefektetett sorrendben.

2.A megadandó adatokkal egyébként is rendelkezik az illetékes hatóság.

Az "igényfelmérés" az indok.

Ezen igényfelmérés nélkül is folyamatos a központi rendszerekben nyilvántartott adatok alapján a mennyiség rendelés, és a vakcina megérkezése,illetve felhasználása.

2021. jan. 10. 08:24
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

7.

Valóban, a nyugati gyógyszergyárak olyanok amilyenek. Profit orientáltak, mint minden más gyár. Na bumm. Erről még senki sem hallott. Szerintem soha senki nem gondolta komolyan hogy bárki is azért gyárt bármit mert egy Sechuani jólélek és adni akar a világnak. Aki gyárt vagy vállalkozik pénzt akar keresni. Ez így van az első manufaktúrák megalapítása óta.

Viszont ettől függetlenül is jobban bízok a pénzhajhászok termékében, mint egy olyan ország autoriter rezsimében, amely híres az egyén jólétének/jogainak lábbal tiprásáról.

El is mondom miért:

Való igaz, vannak botrányok a cégek körül, de azért vannak botrányok, mert ha hibáztak arra fény derül, és sok esetben ezekért a botrányokért egy egy vállalat meg is kapja a tockost a sajtótól és a népharagtól.

Ezzel szemben egy autoriter rezsim ténykedése körül azért nem látsz annyi és akkora botrányt, mert ezek ritkán derülnek ki, illetve ha ki is derülnek, nincs semmi következményük igazán, hiszen azért van a diktatúra hogy a vezérnek mindig igaza lehessen.

Továbbá a Pfizer és más nyugati vakcinák fejlesztése legalább átlátható, és egy nemzetközi bizottság fogadta el.

Az orosz verzió esetében csak azok láthatják mi is ez akiknek közük van hozzá, és csak a hatalom égisze alatt ténykedő szervek fogadják el, nyilván mert el kell fogadniuk, mindenki másnak meg kuss a neve. Tehát leegyszerüsítve, a nyugati vakcinát egy külsős zsűri, ameddig az oroszt egy belsős zsűri fogadta el.

Ez olyan mint a különbség a között hogy az osztálytársnőd szerint vagy jóképű, vagy a babushkád szerint.

Tény hogy a nyugat se szent, nem is vagyok nagy rajongójuk direkt. De egészségügyi kérdésben őket tartom a jobb opciónak.

2021. jan. 10. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!