Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Regisztrálás nélkül nem is...

Regisztrálás nélkül nem is kaphatok oltást?

Figyelt kérdés
Tegyük fel most nem regisztrálok, lezárják a regisztrációt, bevezetik a vakcinaútlevelet , és akkor azt mondom, hogy mégis kérem, akkor nem kapom meg, mert anno nem regisztráltam? Tényleg ilyen sz@r a magyar rendszer?

2021. jan. 9. 16:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%

Azért kell regisztrálni, hogy fel tudják mérni, hogy mennyi vakcinát kell rendelni.

Mivel nem kötelező (sajnos), ezért jelentkezned kell. Idegen szóval: regisztrálnod. Honnan tudnák, hogy te igényled, ha nem jelzed a megadott helyen?

2021. jan. 9. 16:31
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

Te most felteszel egy kérdést majd teszel benne egy állítást és végül a saját téves állításod alapján arra lyukadsz ki, hogy ilyen sz*r a magyar rendszer?

Ez nem kérdés csak burkoltan megint szídni akartad kicsit a "magyar rendszert"

A regisztráció nem lesz lezárva, maximum akkor ha már nagy az átoltottság, illetve rendelkezésre áll sok plusz vakcina és kvázi bemehetsz beoltatni magad mint mondjuk egy influenzaoltásnál.

Szóval nem marad le senki az oltásról aki kéri...

2021. jan. 9. 16:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor inkább regisztrálok, nehogy csak a ruszki lötty jusson.
2021. jan. 9. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
A szüleidet, nagyszüleidet ruszki löttyökkel oltották mindenféle vírusok ellen, mert nem volt más. Aztán túlélték.
2021. jan. 9. 16:41
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

4. Itt a "mert nem volt más" részen van a hangsúly. Haitin is azért esznek a mélyszegénységben élők legyeket meg ilyesmit mert nincs más, és sokan túl is élik. De ettől az még nem biztos hogy jót tesz neki. Viszont nem tudom hányan bíztak volna a csudijó szovjet vakcinákban ha van választásuk, mondjuk valami fejlettebb, gazdagabb és szabadabb közegből.

Illetve az tök jó hogy ők túlélték azokat a vakcinákat, de ettől én még nem akarom próbára tenni velük a szerencsémet. És ahogy látom a kérdező sem.

2021. jan. 9. 16:55
 6/17 BlackSword ***** válasza:
76%
Itt mindjárt kapsz nem egy oltást, de igaz ide is regeltél, szóval passz...
2021. jan. 9. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:
45%

Ellenben a pénzhajhász profitorinentált nyugati gyógyszergyárak termékei rendben vannak. Az nem számít hogy időnént kitör egy kis botrány a csalások, hazugságok dokumentáció hamisítások miatt amit a profit érdekében követnek el.

2021. jan. 9. 17:03
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Aki nem kéri az oltást, az nem kapja meg. Nem értem, ebből miért lett szenzáció. Ha egy évtized múlva kéred, akkor egy évtized múlva kapod meg.
2021. jan. 9. 17:23
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

A Koronavírus Sajtóközpont a hvg.hu kérésére újabb pontosítást közölt az ügyben.

E szerint mivel az oltás önkéntes, mindenkinek jeleznie kell a szándékát.

Ezt a regisztrációval teheti meg, utána osztják be a hatóságok az oltásra az oltási terv kategóriái alapján.

Közölték azt is, hogy a regisztráció lehetősége egész évben nyitva marad, de aki később jelentkezik, hátrébb kerülhet a sorrendben.

[link]

2021. jan. 9. 17:35
 10/17 mindentudó99 ***** válasza:
56%
Most regisztráktam 3 perc. Ezen ne mùljon hogy vége legyen már ennek.
2021. jan. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!