A politikusok miért nem jutottak el odáig, hogy nem vakcina ellenesség van a világban, hanem az emberek többsége nem tarja kellően veszélyesnek a COVID-ot?
Figyelt kérdés
Itt is arról írnak, hogy az emberek vakcina ellenesek, de szerintem nem vakcina ellenesek az emberek. Ha eboláról lenne szó, mindenki oltatna, de ez ellen a vírus ellen nyilván nem, mert a többség abszolút nem érzi azt veszélyesnek.
2021. jan. 9. 11:36
21/25 anonim válasza:
19: azért egy ilyen szintű kérdésnek nem 60-70 %-os oltottság után kellene kiderülnie....
22/25 anonim válasza:
Akkor mindig lesz, aki fertőz és aki elkapja.
23/25 anonim válasza:
Én pont ilyen ember vagyok kérdező.
De én mondjuk tényleg túl gyorsnak is tartom a fejlesztést.
Valamint nagyon furcsákat olvasni valami Great Reset-ről. Én ahhoz nem fogok asszisztálni.
24/25 anonim válasza:
23! Tehát akkor nem akarod, hogy másoknak meg magadnak nyugtod legyen a vírustól, nem akarod, hogy véget érjenek a korlátozások, és nem akarod, hogy a gazdaság helyreálljon.
Ennél furcsábbakat nehéz olvasni bármiről.
Ez kb így hangzik, azt akarom, hogy nekem és mindenki másnak is rossz legyen. ez így kvázi egy szado-mazo mentalitás.
25/25 anonim válasza:
Az egész túl van kicsit erőltetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!