A hőzöngő Trumpistákon való röhögéssel az ellenzék az esetleges '22-es vereség utáni tüntetéseinek a létjogosultságát adta fel?
5
Hülyék minden közösségben vannak. A BLM is egy értelmes békés tüntetés volt az elején aztán persze megjelentek a szélsőségesek akik magukkal rántottak pár embert. A BME koliját is 1 vagy 2 gyerek verte szét nem az egész koli.
"Nagyon átkerülhettem egy párhuzamos dimenzióba...
A "Trumpisták",a leváltott elnök hívei.
22-ben-ez alapján-,a Fidesz hívei fognak őrjöngeni.
Kedves kérdező!
Hanyad éves vagy a ténytorzító/történelemhamisító szakon?!?"
Nem húztam semmiféle párhuzamot az ellenzék és a trumpista tüntetők között. Ez az eset (azzal együtt, ahogy a liberális média reagált rá) lejáratta magát, a választási csalás elleni tüntetés ""morálját"". Ha valaki hasonlót tervez majd de VALÓS INDOK ALAPJÁN, akkor is az ellenlábasai azt fogják mondani, hogy úgy csinál mint a Trump. Nevetség tárgyává tették a polgárháborút és az elcsalt választások elleni lázadást az amerikaiak. És az, hogy az elcsalt választás elleni lázadást Amerika kiparodizálta, és röhej tárgyává tette, visszaüthet még (szerintem) úgy Magyarországon, mint bárhol máshol.
De lehet, ha csak én látok bele túl sokat ebbe az egészbe 😅.
Kedves kérdező, alapból hibás a kérdésed.
Úgy lenne helyes az analógia, hogy amikor Orbán veszít, az ő radikálisabb hívei be fognak-e törni a Parlament épületébe vagy a köztévébe.
Merthogy mint köztudott, Trump esetében is ez történt: a leköszönő elnök foggal-körömmel kapaszkodik és nem riadt vissza a csalódott választói feltüzelésétől.
A kérdés az is lehetett volna, hogy ha a vesztes fidesz-párti választók megtámadják a Parlamentet, vajon az ereszcsatornán keresztül fognak bemászni? Arra már megvan a szakértőjük :o)
Bocsáss meg ha tévedek, de úgy érzem, hogy propagandista vagy, nem valódi kérdező, mert ahogy szól az instrukció, szépen beletettél minden (hazug) fontos állítást a kérdésedbe. Erre az életszakaszodra nem leszel büszke és nem mesélsz majd róla az unokáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!