Megéri előfizetni a HVG360° online tartalmaira?
Az papìralapú változatnak egy ideig előfozetője voltam, most viszont erre nincs lehetőségem és gondoltam kipróbálnám a netes verziót. Viszont 1490 Ft számomra azért meggondolandó összeg...
Van aki előfizető? Megéri? Mik a tapasztalaitok?
Nem tartom helyénvalónak azt, hogy havi 1500 forintot (első hónap 360 ft) kérnek azokért a tartalmakért, amik többnyire interjúk olyan emberekkel, akik az interjúért semmi pénzt nem kapnak. Szóval én elolvasom valakinek a véleményét és fizetek a HVG-nek, azért amiért ők úgy amúgy semmit nem dolgoztak, nem az ő értékük van benne. Azt megértem, amikor olyan cikk fizetős, amiben valóban sok energia van, de a HVG-nél nem ez a helyzet. De a leggyomorforgatóbb az egészben az az, amikor a MOMENTUM osztohatja a HVG fizetős tartalmait, amiben Momentumos embereket interjúznak. Azért fizessek, hogy politikai propagandát olvashassak ...?
Tudom, hogy egy hírportálnak nem könnyű megélni, de azért kicsit többet agyalhattak volna ezen a rendszeren... Lehetnének a fizetős tartalmak podcastek, vagy olyan cikkek, amikben sok munka van... De nem interjúk...
Persze, mindenki döntse el maga, hogy mire költi a pénzét! Én egy normális hírportálnak mindenképpen kifizetnék havi 1500-át, de szerintem olyan hírportál, ami nem egy ócska, politikai hírcsárda és tényleg színvonalasan működik, olyan nincs magyar nyelven... Ha szerinted ez a HVG, akkor fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!