Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktornak mi a célja...

Orbán Viktornak mi a célja ezzel a katonáskodással?

Figyelt kérdés
Egyre többször figyelhető meg a háború mániája, a seregek, harctér, csapatok, haditerv stb. szavak használata, bármilyen téma vonatkozásában. Sátoraljaújhelyi beszédét a katonai témát követően azzal zárta, hogy "minden nap készüljetek!" Katonai, harci propagandafilmek forgatását látjuk, amik a magyarok felsőbbrendűségét hirdetik, még ha ennek történelem hamisítás is az ára, most meg a munkanélküliek számára a legjobb ajánlata az, hogy menyjenek féléves katonai kiképzésre, amiért fizetést is kapnak. Miért akar mindenkit ennyire a katonáskodásra nevelni? Szerintetek is kezd ez az egész kicsit poroszos irányba menni, vagy ez semmi több, csak a "Make the Kárpát- medence great again!" terv része?

2021. jan. 7. 21:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem paranoia, csak azt hittem, hogy az európai háborúskodást már sikerült befejezni egyszer s mindenkorra a délszláv háború befejeztével. Szerintem senkinek sem hiányzik egy újabb háború. És ez az óvodai szintű farokméregető "kinek van nagyobb hadserege, meg melyikünk a magasabb rendű nép" mentalitás, nem visz közelebb a békéhez. Persze ha valaki provokatív módon viselkedik, ne csodálkozzon, ha tényleg tettlegességig fajul az, ami ellen eredetileg verte magát... Bár lehet csak én vagyok előrehaladott...
2021. jan. 7. 21:34
 12/35 anonim ***** válasza:
10%
Baj van a kipcsak vezér fejében de már csak 2 évig kell elviselni,főnökei is buknak lassan Trump már bukott most jön Putyin majd,
2021. jan. 7. 21:35
 13/35 anonim ***** válasza:
73%

Ne legyetek mar ennyire gyerekek! A politikaban nincs csuszopenz, mert akkor lebuknak. Politikiban fegyvervasarlassal szokas meghalalni a dolgokat, mert a hadi dolgok titkosak, nehez lebukni.

Szardzsentini jelentes? ... vegyel par tankot ... elsikalva!

7-es cikkej? ... van meg par elado raketa ... elsikalva!

(... de ezt ti is tudjatok!) :)

2021. jan. 7. 21:37
 14/35 anonim ***** válasza:
48%
#8: Na, mesélj arról, amikor Orbán a magyarok felsőbbrendűségét hirdette, egy kis történelemhamisítással megspékelve! Várom a linkeket. Az ellenzéki szivárványkoalícióban ezt sokkal könnyebben megtalálod (a Jobbik - Magyar Gárda - Kurucinfó trió által; illetve az MSZP elődpártja által vallott "A múltat végkép eltörölni!" szlogent felidézve). Fáj az igazság, ellenzéki troll? :D
2021. jan. 7. 21:38
 15/35 anonim ***** válasza:
64%
#12: Ez a "már csak 2 évig kell elviselni" duma erősen déjà vu érzetet kelt. 2012-ben és 2016-ban is hallottuk már, aztán mi lett a vége? (Gyakoroljátok, mert 4 év múlva megint aktuális lesz.) :DDD
2021. jan. 7. 21:45
 16/35 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy Orbán volt katona? Sokat szívathatták szerencsétlent :D
2021. jan. 7. 21:45
 17/35 A kérdező kommentje:

#14 Mondjuk a pozsonyi csatáról szóló kisfilm közpénzből, vagy hogy ne menjünk messzire a sátoraljaújhelyi trianoni emlékbeszéde is összességében arról szólt, hogy itt a felsőbbrendű magyarok égisze alatt működött csak jól a Kárpát- medence, azóta meg gyakorlatilag csak ez a megmaradt 93036 négyzetkilométer maga a paradicsom az ő vezetése alatti legsikeresebb tíz évvel, amit az MNB (gondolom megint csak közpénzből finanszírozott) animációs sorozatával is igyekeznek alátámasztani. stb...

Bár nem nekem írtad a választ, de miből veszed, hogy én, vagy a 8-as (bár most csak a magam nevében beszélek) ellenzékiek lennénk? Nem létezik ezen a két táboron kívül élet a világegyetemben? ;)

2021. jan. 7. 21:46
 18/35 anonim ***** válasza:
17%

15

Ne aggódj a sok nyugtatóból hamarosan megy a temetőbe.

2021. jan. 7. 21:46
 19/35 anonim ***** válasza:
29%
Mi lesz veletek fideszesek ha már nem lesz az istenetek? Sokat sírtok majd? :)
2021. jan. 7. 21:49
 20/35 anonim ***** válasza:
78%
Van itt pár Fideszes birka, mindig megmondja nekik a főnök miről mit gondoljanak
2021. jan. 7. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!