Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig ingyenes még a parkolás...

Meddig ingyenes még a parkolás országszerte a vírus miatt?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Parkolóház, mélygarázs, indokolt a fizetéses parkolás. Közterületen nem.

Vidéki kisvárosokban egyebesen dühítő fizetni, pl posta, patika előtt. Vidéken is van lehetőség mélygarázsokat v. parkolóházakat építeni.

Na jó, erre lehet mondani, hogy akkor mindenki közterületen fog parkolni. De nem, mert akad olyan kisváros, ahol az élelmiszerboltnál és a kormányhivatalnál lehet 1 órát ingyenesen, ezt választva egy óra időtartamra ad jegyet az automata.

2021. jan. 7. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak Budapesten, hanem szerintem minden nagyvárosban nagy probléma, hogy ingyenes. Én Miskolcon élek, itt hatalmas nagy kiesést jelent ez az önkormányzatnak, de ez is volt a célja Orbán Viktornak, hogy megszopassa az ellenzéki városokat.
2021. jan. 8. 07:28
 13/16 anonim válasza:
Azért ez sokaknak nagy segítség. Pl végre tudok autóval dolgozni járni a XI-ker-be. Nekem gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb. Eddig csak a fizetős parkolás tartott vissza. Napi 8 óra, 440-es óradíjjal azért elég húzós. És eddig mindig találtam helyet, plusz amire az ott lakók hazaérnek már elmegyek.
2021. jan. 8. 20:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, inkább azok a budapestiek háborognak akik amúgy is ingyen parkoltak, mert ott laknak.
2021. jan. 8. 20:42
 15/16 anonim válasza:
Én szemely szerint mindkét oldalt megértem. Ami Budapesten megy a parkolódíjakkal kapcsolatban az egy eszméletlen nagy lehúzás. Ha 50%-al olcsóbbak lennének a parkolási árak akkor senki sem panaszkodna. Másrészről: ezzel az ingyenes parkolással azért van tele a tököm mert már egy jó pár hónapja még bevásárolni sem tudok úgy elmenni otthonról hogy visszaérkezvén ne lenne minden parkolóhely tele (itt a 3-ik kerületben). A vírus előtt nem volt ilyen gondom. Illetve nagyon sok paraszt parkol a mi parkolónba. Össze vissza leparkolják a nagy dög autóikat. Ma majdnem agyvérzést kaptam mert az idiótája pont az út közepére sikerült leparkolnia az autóját. Így inkább visszasírom a fizetős parkolást hogy menjenek el ezek a piócák máshová parkolni.
2021. jan. 9. 00:52
 16/16 A kérdező kommentje:

"egy jó pár hónapja még bevásárolni sem tudok úgy elmenni otthonról hogy visszaérkezvén ne lenne minden parkolóhely tele"

Jó neked, hogy csak pár hónapja vagy így. Tatabányán ez mindig is így volt nemcsak most. Csakhogy itt a városban vannak ingyenes övezetek, ezért mikor a parkolásért fizetni kellett az albérletes inkább pár utcával odébb állt meg, ahol nem kellett fizetnie. Akkor meg az ottani lakók háborogtak, hogy kimenekülnek a fizetős övezetből akik nem akarnak fizetni és valahol érthető is: Minek álljak meg a fizetős parkolóban, ha 100-200 méterrel odébb ingyenes.

2021. jan. 9. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!