Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a koronavirus rettegök...

Ha a koronavirus rettegök beoltatták magukat akkor vége a korlátozásoknak vagy ez a egész cirkusz másról szól?

Figyelt kérdés

2021. jan. 7. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
9-es! Na egy újabb naiv, aki itt "szánalmaskodik, béna érvekkel" pedig látod őket ilyesmi nem érdekli.
2021. jan. 7. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Én azt nem értem, hogy aki a vírustól nem fél, az az oltástól miért?
2021. jan. 7. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Pontosan. Mert lehet, hogy most tünet nélkül átesnek rajta, de mi lesz, ha három év múlva rákot kapnak, vagy utána kétfejű gyerekük születik. Alig egy éves a vírus, még senki nem jelentheti ki magabiztosan, hogy mennyire káros, mennyire nem. (És aki szerint egy év után eleget tudunk, az egyrészt nyilván tudja, hogy még nem kockázati csoportban levők is gyakran hosszan lesznek betegek, sőt bele is halnak. Másrészt, akkor pontosan mi is a baja az oltással, amit szintén lassan egy éve vizsgálnak, és a komoly mellékhatások elenyészőek.)

2021. jan. 7. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem lehet vége, mert nem lenne értelme. Ha ekkora hisztériát keltettek akkor annak van valami célja.
2021. jan. 7. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
6) azért mert ezek nem érvek.pontosan tudod hogy miről van szó,hadd ne kelljen már minden alkalommal leírni.
2021. jan. 7. 10:56
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
15! Érvek vitában vannak, itt ti tényeket támadtok meg nem akartok elfogadni.
2021. jan. 7. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Jolenne de ezek mindentol rettegnek. Az oltastol is. Semmi se jo jekik. Szal ez nem lesz megoldas. Igaz h a virus 1-2%ra veszelyes. Eleg sok ismeroson atment. Mindenkinek elmult par nap alatt. Ez csak a haldoklokra veszelyes. Szerintem engedjuk el az egeszet. Mennyen vegig mindenkin vagy aki akar zarkozzon be aztan lesz ami lesz.
2021. jan. 8. 07:32
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

De én nem értem. Olvastam egy tanulmányt, hogy az iskolákból kikerülő emberek 30% funkcionális analfabéta. Nem hittem el. De a gyakori népe alátámasztja!

Leírja gyönyörűen, igényesen, hogy miért fontos beoltatni magad, erre a tag közli vele, hogy “ezek nem érvek.pontosan tudod hogy miről van szó...” . Hányszor írjam még le, hogy ne féjszbukról kell tájékozódni! Meg lehet érteni a vakcinához való szkeptikus hozzáállást. Ezeket a kérdéseket meg kell fogalmazni, és hagyni, hogy a hozzáértők megválaszolják. Az interneten nem egy, és nem kettő ilyen FAQ cikk van a vakcinával kapcsolatban.

2021. jan. 8. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
18. Tükörbe néztél már!?
2021. jan. 10. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!