Hány évig lesz még cirkusz a covid-19 miatt?
Minden héten tesztelnek munkahelyen mindig a pofámon kell legyen a maszk fullok megfelé, egy idős családtagom elkapta hónapokkal ezelőtt, olyan volt a lefolyása mint egy influenzának. Én nem kaptam el ahogy a többi családtag sem. Senki ismerösöm nem halt meg. Az egyedüli haláleset ami 'közvetlenül' érintett anyám 75 éves orvosa aki belehalt a covidba.
Nem tünik rosszabbnak egy szaros influenzánál, már elegem van hogy már 1 éve ez megy de nagyrészt mint legenda marad az életemben az egyetlen ami igazán érint hogy egyre szarabbul élünk, mert ismeröseim nagyrésze munkanélküli lett. Egyedül a home officos embereket nem érinti, sőt azok örülnek ha életük végéig így élhetnének.
De mint munkába járó ember már kezdek begolyózni hogy egy éve hordani kell a maszkot és már egy hónapja köteleznek tesztre ami nagyon kellemetlen
Májustól-augusztusig, aztán szeptemberben kezdjük elölről 3.hullám?
Ez a szar nem létezik már elegem van, egy influenza csak
Kellemetlen a teszt?
Nekem nem volt vele semmilyen negatív tapasztalatom.
Hány évig lesz a cirkusz?
Jó lenne ha mihamarabb vége lenne járványnak ,az tény.
Addig örülj, amíg legendának éled meg.
Gondolom, még egy fél év - 9 hónap kb. HA lesz valamiféle normális vakcina, aminek sikerül megoldani a logisztikáját, azaz, hogy kb. 3 havonta újra lehessen oltani, aki igényli, akkor normalizálódik valamelyest a helyzet.
Legidősebb családtagom betegedett meg, tehát rendben létezik és igen 2 hétig volt nagyon beteg mint vmi erős influenza és utána még 3 hét volt amig teljesen felépült. Szóval igen létezik de nem sokkal rosszabb mint egy influenza, viszont a cirkusz a safe place amit az életképtelen emberek miatt el kell szenvednie a társadalom többségének felháborít.
Rettegjen tesztelgess magát soha az életbe ne járjon ki többé aki fél a virustól, de engem hagyjanak már békén. Mert öszintén leszarom nem érdekel, csak az életemet keserítik meg vmi olyan miatt ami rám nem veszélyes. Szóval ha ez sokáig megy nem tudom szerintem alkoholista leszek vagy tényleg megbolondulok mert ez már egy éve nem élet hogy bemegyek munkahely folyamatos lázmérőzés az agyamba nyomják a pálcát de mindig negativ. Ha meg vki tüszent akkor már jegyzökönyvbe hogy covid gyanús.
Elég volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!