Most hogy 4 ember meghalt Donald Trump beteges lázítása miatt, így végre bebörtönzik államcsíny elkövetése miatt?
"10 körtét hasonlítasz almával. Az amerikai politika, a szemkilövetés magyar. A kettőnek semmi köze egymáshoz."
Szóval toleráljátok a halált, csak történjen az az USA-ban. Mondjuk az elnök lázítására. Mondjuk a Szenátus helyszínén, a Capitoliumba betörve. Mondjuk az alelnököt, a házelnököt, egyszóval az államvezetőket veszélyeztetve..
Értsd meg, ez vállalhatatlanul borzalmas, ami történt és aki erre annyit tud reagálni, hogy fogyatékosozza a másikat, az szintén vállalhatatlan. Hányok attól, hogy még ezt is el kell magyarázni.
"a fideszesek még másfél évtizeddel később is emlegetik a gumilövedékkel való szemkilövetést gyurcsány idejéből, itt pedig meghal 4 ember Trump lázítására és még másokat fogyatékosoznak, vagy jönnek a BLM f"szsággal, mintha bármi köze lenne hozzá..."
Nem vagyok fideszes de:
- hány ember halt meg tavaly az antifás randalírozások alatt amelyek ellen SEMMIT nem tett senki, sőt a média először kötötte az ebet a karóhoz hogy
békések a tüntetések (aztán az volt a narratíva hogy miért is kéne békésnek lennie), a CHAZ-re pedig azt mondta a seattle-i polgármester hogy "summer of love"?
- egyedül te jössz most a szemkilövetéssel, szándékosan állítva téves párhuzamot
Ahogy te írtad: "Nézzetek már magatokba"
"- egyedül te jössz most a szemkilövetéssel, szándékosan állítva téves párhuzamot"
Talán azért, mert most nincs senki, aki felvállalná, hogy fideszes? Simán lerí egyes hozzászólókról, hogy mit szoktak nyilatkozni más kérdéseknél, ezeket már felismerem. És igen, igazad van, én voltam az, aki párhuzamot húzott fel, és rosszul is tettem ebben a kontextusban, de ettől még amit írtam igaz. Ha kijönni egy közvéleménykutatás, hogy mennyire ért egyet ezzel a lázadással, ami ott történt, a fideszesek értenének vele egyet a legnagyobb arányban. De itt akkor le is zárom ezt a párhuzamot. A lényeg az, hogy úgy tűnik emberek halála az amerikai törvénykezés házában még mindig semmiség..
“ Szóval toleráljátok a halált, csak történjen az az USA-ban. Mondjuk az elnök lázítására.”
Kik tolerálják? Úgy gondolod mindenki fideszes, aki rávilágít a gyengeelméjűségedre? Aki nincs veled az ellened van?
Megkérlek hogy ne próbáld a primitív világnézetedet a számba adni.
"Donald Trump beteges lázítása "
Trump nem lázított fel senkit, trump melett lázadtak, ami várható volt.
Az az oldal aki a BLM-et támogatta - ahol nem 4 ember halt meg - mert megöltek egy drogos bűnözőt az ne pofázzon ebbe bele.
Attól függetlenül mint ketőt elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!