Egyetértenétek a beteg magzatok kötelező abortuszával?
Figyelt kérdés
Ma már nagyon sok betegségre (autizmus, down-kor, stb) születés előtt fény derül. Ezek a vizsgálatok jelenleg önként vállalhatóak, de sok esetben nagyon költségesek.
Támogatnátok/egyetértenétek azzal, hogy ezeket a vizsgálatokat kötelezővé teszik, TB alapon elvégzik és beteg gyermekek esetén bevezetik a kötelező abortuszt?
2021. jan. 6. 18:59
11/26 anonim válasza:
Sajnos ezeket a gyerekeket 20-30-40évig kell ápolni,nem nevelni.
Nagy részük a társadalomra marad,a szülők meg idő előtt beledöglenek az erőfeszítésekbe.
12/26 anonim válasza:
Egyébként nem csak előre láthatóan születhet valaki betegnek. Szülés közben is számos sérülés érhet egy gyereket. Erre mi a megoldás? Eddig a gyerek egészséges volt és anya már megszülte de mégis fel kell nevelni.
13/26 anonim válasza:
Egyébként ha előre látják,akkor miért kell tönkretenni emberek életét.
14/26 anonim válasza:
Már felfogtuk, hogy szerinted ki kell nyírni őket, minek mondogatod tovább?
15/26 anonim válasza:
Azt támogatom, hogy a szülőknek lehetősége van eldönteni, hogy akarnak-e beteg gyereket vagy sem.
De kötelezővé tenni az abortuszt? Biztos nem.
16/26 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Mert szerintem felelőtlen egy olyan szülő, aki világrahoz egy olyan gyereket, aki valószínüleg soha nem fog tudni megállni a saját lábán. Egyedül boldogulni az életben ha már nem élnek a szülők. Az élet teljesen egészségesen is nehéz, nemhogy ekkora hátránnyal. Tehát itt most a gyerek érdekeit nézem. Az hogy egy szülő úgy dönt, hogy világra hoz egy ilyen gyereket és feláldozza érte az életét, az nyilván az ő döntése. Én viszont nem akarnék ilyen betegséggel megszületni.
17/26 anonim válasza:
Kérdező!
Olyan a gondolkodásmódod, mint a náciknak! Akik a történelem trágyadombjára kerültek, teljes joggal.
18/26 anonim válasza:
Kötelezően nem, de megadnám a lehetőséget, ha a szülők úgy döntenek, hogy nem vállalják a beteg gyereket.
19/26 anonim válasza:
Én támogatnám bár szerintem mindenki egyéni döntése.Azért támogatnam mert így is túlnépesedett a világ selejtekre nincs szükség.(pláne ha valaki már a terhesség alat tudja hogy fogyatékos lessz a gyereke és tudatosan megtartja,ezzel a gyerekne se tesz jót)
20/26 anonim válasza:
Igen egyet mert mi adónkból élnek sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!