Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor kizárásos alapon a...

Akkor kizárásos alapon a Gyurcsány tett be a telünknek? Ezt találtam az egyik kérdésnél, tehát a Momentum és Karácsonyék nem terveztek 8-kor kezdődő kijárási tilalmat.

Figyelt kérdés

[link]

Akkor a Viktor és hű barátja, a Gyurcsány szereti, imádja ezt a kedvesen értelmetlen Európában egyedülállóan nálunk a legszigorúbb szabályt? Ami fittyet hány a vírus terjedéséről értelmes orvosi körökben általánosan elfogadott elveknek miszerint tömegben, csoportosulásban terjed szegény vírus, egyénileg nem zsúfolt időben egy-egy ember nem tudja saját magára átvinni.

Vagy az operatív törzs?

Vagy a Gyurcsány és a Kdnp szavazói főleg?

2021. jan. 6. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező

leírtál egy rakat hülyeséget - orbánfóbia hatására, ezt értem. Betettél mellé egy linket amin Szabó Tímea egy rendkívül súlyos korlátozásokat tartalmazó határozati javaslatot nyújt be az országgyűlésnek. Ezt meg látom.

Azt viszont nem sikerült megtalálnom, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz?

Csak szólnék, hogy Szabó Tímea a Párbeszéd képviselője, gyurcsány a dk-é, Orbán meg a fideszé.

Ahogy úgy tűnik nem is nézted meg mi van a linken levő szövegben, mert az pontosan arról szól, hogy ne lehessen rendezvényeket, csoportosulásokat tartani, sehol nem szerepel benne korlátozás arról hogy egyedül mit tehet vagy nem tehet az ember magában.

2021. jan. 6. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Mi van?
2021. jan. 6. 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem baj drága, majd csak jön egy értelmes hozzászóló is. Várok.

Mert az hogy én nem tudom pontosan a politikában ki kivel van, mivel nem politizáltam szét az agyamat, a munkámmal foglalkoztam, attól még világosan látom hogy ezeknek a korlátozásoknak amik a pdf-ben szerepelnek, VAN értelme, a 8-kor kezdődő korlátozásnak és a napközbeni zsúfoltságnak pedig NINCS.

2021. jan. 6. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Legalább könyörülj már meg szegény fejemen, ha már én tudok olvasni és látom hogy oda van írva az általad belinkelt iromány kezdőlapján, hogy a benyújtója párbeszédes és ismerem annyira a politikát, hogy tudom gyurcsányról meg Orbánról is hogy ők meg nem azok - hogy elárulod MI A FENÉT AKARSZ KÉRDEZNI?
2021. jan. 6. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Oké. Ki szeretném deríteni, ki az akinek az értelmi képességeiben lehet bízni, és jó döntéseket hoz. Mivel ebben a pdf-ben nem szerepel az hogy 8-tól ILYEN kijárási tilalmat akarnak bevezetni mint ami most van, ezért a pdf szerzőivel szemben a bizalmam erősen nőtt. De még mindig nem tudom a jelenlegi képviselők, szavazók álláspontját.

Azt szeretném előre látni kb kire fogok szavazni 2022-ben. Jobb előre átlátni a helyzetet. Arra biztos hogy nem akinek ez a 8-kor kezdődő korlátozás a mániája.

2021. jan. 6. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Várj! Értelmes hozzászóló akad bőven, azonban ez kevés. Értelmes olvasó is kell hozzá. Ugyanis, ha a kettő közül (értelmes hozzászóló és olvasó) csak egyik nem teljesül, megette a fene.
2021. jan. 6. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

#5 Akkor oszlassuk kicsit a homályt.

Belinkeltél egy iromnyát (ez a hivatalos elnevezése a parlamenti iratoknak, ott van a tetején: Iromány száma: H/13403.), aminek szintén a tetején ott van "Benyújtás dátuma: 2020-10-26 11:29". Ezután ezt az irományt visszavonták, gondolom erre a benyújtójának van scak lehetősége, mások csak leszavazhatnák, szavazás róla meg nem volt.

[link]

Vagyis ez már ELMÚLT, UTÁNA hozták meg a korlátozó intézkedéseket.

Vagyis a jelenlegi parlamenti képviselők azzal értenek egyet amit megszavaztak - és ezek a most élő korlátozások, amik nagyban megegyeznek az irományban szereplőkkel.

Azért szólok ha még nem túl késő, hogy pont Szabó Tímeát ne vedd fontolóra ha olyan embert keresel "akinek az értelmi képességeiben lehet bízni, és jó döntéseket hoz", mert teljesen hülye.

2021. jan. 6. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ettől tartok én is. Ugyanis abban teljesen igazad van, hogy a jelenlegi álláspontjuk az ami a mérvadó, és azt jelenleg nem kötik az orrunkra. Akkor továbbra sem bízom EGYIKBEN SEM.
2021. jan. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!