Miért nincs joga megtudni a polgároknak a koronavírus járvánnyal kapcsolatos valós és részletes adatokat ? Miért van hírzárlat ?
18. úgy látom, neked mind1, mennyi információ lenne nyilvános, akkor is bele tudnál kötni, hogy "áhh, tuti van még valami, amit nem mondanak el..."
vagy kételkednétek a hitelességében.
vakcinát is azért hoztam ide, mert több orvos, tudós állítja, hogy nem lesz tőle semmi bajod....mi erre a válasz? "mennyi pénzt kaphattak, hogy ezt mondják?"...ennyit erről. ha van információ, az hazugság, ha nincs, akkor meg minek titkolóznak...
"18. úgy látom, neked mind1, mennyi információ lenne nyilvános, akkor is bele tudnál kötni, hogy "áhh, tuti van még valami, amit nem mondanak el..."
vagy kételkednétek a hitelességében."
Nem vagyok ennyire szemellenzős, de most bizonyítottan vannak elhallgatott információk és te erre csak annyit tudsz reagálni, hogy jóvanazúgy. Innentől kezdve ez nem vita, vagyok én, aki átláthatóságot akar és vagy te, aki telibesz*rja a lakosság informálását, de arra van energiád, hogy másokat leszólj. Bármennyien is jöttök össze kis családiasan, hogy lepontozzátok az ellent, abszolút megjósoltam, hogy ide fogunk kilyukadni. Egyetlen érvet tudtál felhozni a nyilvánosság ellen, hogy az újságírók esetleg rosszakat írnának... És amennyire titkolják a dolgokat, úgy tánik valós a félelmetek. Sajnos.
24. mégegyszer megkérdezem, utoljára és jó lenne, ha nem mellébeszélnél.
mi az az információ, amit elhallgatnak, és neked fontos volna?
azt állítod, bizonyított...bár továbbra sem értem, hogyha bizonyíték van rá, akkor aki ezeknek a bizonyítékoknak a birtokában van, hogy-hogy nem tud semmi konkrétumot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!