Hogyan tudom meghatározni a politikai nézetemet?
Sokszor hallom a médiában, hogy jobboldali, baloldali, liberális, konzervatív stb. Tudnak valaki segítséget adni, hogy tudom magamat valamelyik nézethez párosítani?
Köszönöm!
A jobboldali az aki a nemzet és a haza felemelkedésért tesz, azt támogatja.
A baloldali az, aki a nemzet ellen áskálódik, idegenben keresi a barátait. Ez a jelenség jól megfigyelhető a magyar ellenzékben.
A liberális az meg egy külön kategória. Elvileg se nem jobb, se nem baloldali. Az alapvető céljuk a világkormány létrehozása, és a fehér ember eltörlése a földről.
A társadalmi hierarchiát támogatod-e?(Mindenkinek van egy "irányító" főnöke,és a piramis csúcsán egyetlen személy áll).A gazdasági elit a gazdagok és milliárdos befektetők irányítása alatt áll,
jobboldali beállítottságú vagy.
A társadalom összes tagjának az igényét figyelemmel kísérve,a társadalom egyenlőségének(gazdasági,vagyoni...) a kialakítására törekszel,és a "nép",közös irányítása alatt látod a jövőt,akkor baloldali beállítottságú vagy.
Ez a teszt angolul van, nekem elég érdekesek voltak a témák, 6 részből áll, és elég elgondolkodtatóak is.
A teszt végén kiadja, hogy hova tartolzol.
VÁLASZ #1,#3,#5
Köszönöm szépen a reakciót.
VÁLASZ #2
Index,Telex,24.hu,HVG, kormánytól függetlenebb sajtótermékeket.
VÁLASZ #4
Angol nyelv nem probléma, köszönöm, este kitöltöm, kíváncsi vagyok.
Egyszerűen.
Bizonytalan,gyenge jellem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!