Az középsulik kinyitását mikor jelenti már be Viktor?
Az első jól mondja de ne nagyon reménykedj a nyitásba Orbán szavaiból és az interneten olvasható legbízhatóbb híroldalaknak adott szakvéleményi tudósításokból kindulva.
Ráadásul nyugat sem nyitott sehol, többek közt Orbán nagyra tartott víruslaborja sem és mivel a harmadik hullám teljes megelőzése most a cél, ennek elérése érdekében a középiskolák zárvatartása is fontos elem.
Én személy szerint örülnék ha nem kellene mennem. Nyugodtan dobálózzatok itt a "lusta tinédzser" kommentekkel, de én őszintén szívesebben tanulnék suliban, végzős érettségizőként jó lenne, ugyanakkor 2 nagyszülővel élek együtt, kell az nekem hogy hazahozzam rájuk a koronát?
Amúgy szerintem nem nyitja ki, ha tényleg a járványmegelőzés a cél, akkor miért nyitná meg az olyan épületeket, ahol többszáz gyerek kaphatja el egymástól a vírust, majd viheti haza és tovább fertőzhet. Elég az általános, óvoda stb., aminek tényleg muszáj működnie, a gazdaság így is meggyengült
"lásd mérgező környezet"
Az tantermi oktatáskor is ugyanúgy mérgez. De a technikai feltételek meg nem léte valóban lehet gond elég sok családban, főleg, ha több gyerek is otthonról tanul(na), de max. egy gép van, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!