Miniszterelnök urunk asszonyságnak nevezte az egyik tudós asszonyt? Erre is (meg mindenre) miért ugranak úgy a nők, mint tyúk a takonyra, ha nem istenítik őket? Semmi rossz nincs ebben a szóban, de kiforgatta a nőegylet, hogy ez lekicsinylő...
Amiért a szotyi napóleont is úgy kell megszólítani,hogy Miniszter elnök úr
Nem szoktatok parlamenti felszólalásokat nézni?
Ha véletlenül az ellenzék ezt a törpe tahó parasztot nem úgy szólítja meg, hogy "Miniszterelnök úr" akkor meg se adják neki a szót,lenèmítják.
És rászólnak,hogy helyesen szólítsa meg a nyomorultak,adja meg a tiszteletet...
Akkor fordítva miért nem lehet ezt elvárni?
Egyáltalán hogy lehet egy ilyen tapló az ország elèn?
Neki mindenkinek meg kell adni a tiszteletet,de ő maga meg se tud szólalni úgy ahogy illene.
Olyan primitív stílusban beszél, nem is gondolná róla az ember hogy egyetemen tanult
21
Nem igaz, mindig "képviselő úr v. asszony"-nak szólitja a kérdezőt.
De amúgy nem csak az gáz ha egy kutató orvost asszonyának szólított meg.
Legutóbb a rezidensek ez inasoknak nevezte.
Renget egèszsègügyi ember mondott gála,hála az új szerződésnek. ( Aki aláírta se boldog, kényszerből írták alá.) De tudjátok ez neveletlen mert a hiányzo munkaerőt önkèntesekből pótolják,akiknek még csak nem is fizetnek semmit. Mocskos egy kormány. Legalább tisztelet adja már meg a magyar emberek felé. Annyira érezhető neki csak a hatalom számít,az emberek már nem
Egy interjúban a gyerekeket közjószágnak bas.zki.
Igen tudom létező fogalom a közgazdász világában de akkor se mindegy milyen környezetben használjuk.
De értem,felesleges ekkora problémák felett ezekre is figyelni. Értem mit akartál kérdezni vagy mondani. Ennél sokkal nagyobb problèmák is vannak
De ezek a megnyílvánulásokra szerintem muszáj figyelni. Ezek szavak ,mondatok nagyon sokat jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!