Hihetünk e Nyunyóka néninek aki szerint csak enyhe bőrpírt és enyhe izomfájdalmat okoz mellékhatásként, a néhány hónap alatt összedobott védőoltás?
"Magyar Orvosok Szakszervezete: aki nem oltatja be magát és intenzívre kerül, fizesse ki az ellátását!"
Az itt kommentelők váltig állítják, hogy nincs virus, ők nem betegszenek meg csak az öregek és mások, különben is ha egyáltalán létezik a virus akkor gyengébb mint az influenza stb.
Akkor mi ezzel a probléma ? Ha úgysem leszel beteg akkor nem kerülsz lélegeztető gépre tehát neked nem kell félned hogy fizetni fogsz.
44
Trollocsak nem ez a gond...Hiszen ha intenzív osztályra kerül mert vállalod hogy nem oltatod be magad akkor minek fizettél TB járulékot? Egyébként sem éled túl a sintérek kezeléásét, de büntetésből és zsarolásból a gyerekedet megfosztják a lakástól? Többet nem válaszolok mert trollokat nem etetek.
Én alkoholistákat, dohányosokat, elhízottakat sem gyógyítanák TB alapon. Maga okozta a baját fizesse ki a költségét.
A TB mint egyfajta biztosítás az előre nem látható így nem megelőzhető betegségek gyógyítására nyújtson fedezetet.
"Én alkoholistákat, dohányosokat"
Ha nem volnának dohányosok és alkoholisták abból a 0%-os fialtatásos SZJA-dból nem igen volna itt felvirágzás. Ezek dobják össze a költségvetést te jószág.
A sportolókat tényleg kihagytam. Ugrándoznak, rohangálank száguldoznak. Tessék sakkozni abból nem lesz baj.
A rövidlátás még kérdéses. Ha bizonyítható az illetőről hogy túl sokat nézett messzire hegytetőn akkor neki is fizetni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!