Ki a legcikibb balliberális ellenzéki politikus?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 11:20
12/18 anonim válasza:
ma 12:29
Persze, hiszen olyan kevés fideszes van az országban, hogy valóban szükséges 1-2 embernek a sok felhasználó és az IP csere. :) Nyilván mivel kevés fideszes van, ezért fordulhat elő az is, hogy 11 éve (és még lesz 14, 18, 22...) a Fidesz a gazdáitokkal nyalatja fel a padlót oda-vissza. :)
13/18 anonim válasza:
Gazdáid maximum neked vannak, te halnál meg a fájdalomtól ha a csúti napóleon rémuralma véget érne.
14/18 anonim válasza:
Számodra nem mindegy? Hanálad a legcikibb százon áll, a legkevésbé ciki kilencvenkilencen.
Te ismersz Fideszt és rohadt szemeteket. Miről beszélgessünk?
15/18 anonim válasza:
Választottam a lehetőségekből, de szerintem Dobrev Klára 😆 Mint egy idegbeteg-hormonbeteg 🐵
18/18 anonim válasza:
Nehéz volt választani, annyi helyre voksoltam volna, még így is, hogy páran kimaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!