A balliberálisok szerint miért fajgyülölö az a ember akinek müködik a természetes önvédelmi ösztöne?
Tehát ha egy adott embert egy adott népcsoport bizonyos börszínnel megáldva rendszeresen kirabolt meglopott megvert átvert. Azokután ez a ember ösztönösen kerüli és óvakodik a népcsoportól, de a libsik szerint ez raszista meg fajgyülölö. Mert ugye lehetnek kivételek állitásuk szerint.
De az intelligens ember alapvetö képessége hogy képes összefügéseket meglátni a libsik mégis ezt akarják kiölni az emberböl tulajdonképpen mindent ünnepelnek támogatnak ami életellenes.
5ös
Tehát mondjuk a vadállatoknál is számít mondjuk egy hím farkas vagy nöstény farkas vagy oroszlán?
Szerintem a nemük lényegtelen.
5.
Domika, már megint a baromságod.
Tudod egyrészt az arányok.
Másrészt a férfiakkal is van bőven elítélet.
Nem tudom mit játszod szokás szerint a hülyét
Nem túl szerencsés hasonlat az állatvilággal jönni, nem vagynk állatok, pl. nem esszük meg a saját gyerekeinket se, pedig az természetes.
Alapvetően az a problémád, hogy a bőrszínre vagy rágyógyulva és nem pl. az elkövető nemére, magasságára, legmagasabb iskolai végzettségére, adójele számainak összegére, szociális helyzetére, lakhelyének településtípusára, internetsebességére... stb.
8-as
Az iskolai végzettség egyikre sem volt ráírva ahogy a szociális helyzet sem, magasság változó volt, adójelt nem tudom, több településen és fővárosban is előfordukt stb.....
"Az a módszerük arra, hogy neked ne legyen jogod az önvédelemre."
Na nézzük csak a demokrácia fellegvárát az űber liberális USA-t.
Ott vehetnék egy gépágyut a jogosítványom felmutatása után. Aztán aki betéved az udvaromba szó nélkül lelőhetem liberális módon.
Itthon meg a nagy kib..szott antiliberális keresztény konzervativ fosban egy nyavalyás 22-es kaliberű puskát sem vehetek. Tudod kinek veszi az amcsi a 22-est ? A 12 éves gyereknek hogy tanuljon meg lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!