A balliberálisok szerint miért fajgyülölö az a ember akinek müködik a természetes önvédelmi ösztöne?
Tehát ha egy adott embert egy adott népcsoport bizonyos börszínnel megáldva rendszeresen kirabolt meglopott megvert átvert. Azokután ez a ember ösztönösen kerüli és óvakodik a népcsoportól, de a libsik szerint ez raszista meg fajgyülölö. Mert ugye lehetnek kivételek állitásuk szerint.
De az intelligens ember alapvetö képessége hogy képes összefügéseket meglátni a libsik mégis ezt akarják kiölni az emberböl tulajdonképpen mindent ünnepelnek támogatnak ami életellenes.
"Az iskolai végzettség egyikre sem volt ráírva ahogy a szociális helyzet sem, magasság változó volt, adójelt nem tudom, több településen és fővárosban is előfordukt stb....."
Na látod, ennek ellenére mégis meg vagy győződve arról, hogy kizárólag a bőrszínük miatt támadtak rád. Ezt hívják rasszizmusnak.
"Na látod, ennek ellenére mégis meg vagy győződve arról, hogy kizárólag a bőrszínük miatt támadtak rád. Ezt hívják rasszizmusnak."
Ezért rasszista az egész BLM.
"Na látod, ennek ellenére mégis meg vagy győződve arról, hogy kizárólag a bőrszínük miatt támadtak rád"
Mivel ez így is van.
Nem tudom miért nem tudod elfogadni.
Érdekes mód se a kinaiakat nem ba sztatja senki.
Milyen fura;)
"Nem tudom miért nem tudod elfogadni."
Mondjuk mert bizonyítottan nem igaz? Ráadásul a kérdező se tudta bizonyítani, hogy a bőrszín miatt volt, hiszen bevallotta, hogy nincs tisztában pl. az iskolai végzettségükkel. Tehát tök random pécézte ki a bőrszínt, mint meghatározó tulajdonságot.
Ellenben lehet konkrétan tudni hogy a bűnözők 98%-a férfi, tehát sokkal ésszerűbb lenne a férfiaktól tartania. Mégis jobban tart nappal egy más bőrszínű, hatvanéves, diplomás nőtől, aki a főnöke a munkahelyén és húsz éve ismeri, mint egy ugyanolyan bőrszínű, idegen, pillangókéssel játszadozó férfitól éjjel egy sikátorban.
Én liberális gondolkodásúnak tartom magam, és amit leírtál, az nem igaz.
Ne egy blokként kezeld a liberálisokat. Vannak azok a liberálisok, akik elfogadnak mindenkit, kivéve azokat,akik nem értenek velük egyet. Ezek csomószor a homoszexualitás heteroszexualitás fölé helyezését hírdetik. Most mondd meg, így, hogy egyik csoport a másik fölött van, hogy van meg a szabadság és az egyenlőség?
Kérdésedre visszatérve, ha látok az utcán 1-2 gettósabb arcot, akkor elkerülöm őket, de nem bármilyen etnikumhoz való hovatartozásuk voltán, hanem mert látom rajta, hogy nem egy szent életű ember.
A centrista-enyhén baloldali liberálisok magasról l***arják, hogy kinek milyen bőrszíne, vagy szexualitása van. A liberalizmus az egyének egyéni szabadságáról szól, tehát kitolni mindenki szabadságát olyan szintig, hogy ez még másokra nem ártalmas. Tüntetni bármivel, pl a Pride, az nem egy jó dolog. Én azt gondolom, hogy a melegeknek ugyanolyan jogokat kéne adni, mint a heteróknak, de ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy ezt mutogassák, mivel én se megyek ki azt mutogatni az utcára, hogy heteroszexuális vagyok.
Te honnan szeded azt, hogy minden liberális szélsőbalos?(Ja és ha megkérhetlek ne használd azt a szót, hogy libsi, mert én se hívlak téged jobbernek ;) )
"Ellenben lehet konkrétan tudni hogy a bűnözők 98%-a férfi"
Nem tudod még mindig használni a statisztikát:D
A hozzászólásom meg töröltetted.
Nőjj fel, addig meg tanulj egy kis matekot.
17!
Amikor kriminalizálva volt a prostitúció, akkor csak Budapesten, csak a prostik saccra 6000 bűncselekmány követtek el naponta. (kb. 1000-es voltak)
Most (2007. után) csak kliensnek lenni bűn.
Tehát egy tollvonással durván át lehet írni a statisztikát. Az más kérdés, hogy az ügyfelet nem könnyű lebuktatni, tehát nem csak becsülni lehet ez alapján a számokat.
De a legviccesebb, hogy határozottan állítasz valamit, aztán a végén kiderül, hogy fogalmad sincs a témáról csak kiszoptad a kisujjadból a 98%-ot.
Jó lesz az 80%-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!