Ki tette tönkre a Jobbikot? Vona Gábor vagy Jakab Péter?
2018-ban még a Jobbik volt a legerősebb ellenzéki párt. Az országgyűlési választáson több mint 19%-ot kaptak.
1 évvel később az EP-választáson: 6%-os eredménnyel már a vert mezőnyben találta magát a Jobbik.
A Jobbik-ot senki nem tette tönkre, sőt, a legjobb helyre került, az Ellenzéki Összefogásba. Végre vidéken is ütőképes az ellenzék!
Az összefogás országos nagy győzelmének a kulcsa a Jobbik, sosem volt még ilyen fontos szerepe mint most, szóval nemhogy tönkre ment, de sose volt még ilyen fontos párt!
Szinte biztos, hogy "Gyurcsányné" lesz a ME jelőlt, de az tuti, hogy valamelyik DK-s, háttérben a böszme...
Nemzeti érzelmű párt, hogy támogathat egy internacionalista nézeteket valló miniszterelnök jelöltet, aki pont a nemzetállamok és a nemzeti kormányok szerepének csökkentésén dolgozik az EP-ben?
Most lépett be a kis Jákob és gerinctelen csapata Fletóék nászi szobájába gyertyát tartónak! Érzi, hogy böszme bagázs nélkül vissza kellene mennie dolgozni a nyomorult árulónak 2022 után...
Jakab saját helyét ezzel 2022-ben is biztosította, tetszik neki az ingyen élés nagy fizetéssel, naná hogy rohan Gyurcsány után, ahogy 1945-ben a kisnácik is a kommunista pártba...
Vona kilépése.
Én is Jobbikos voltam és sokakat ismerek, akiknek itt ért véget.
Nem is tudom mik voltak utána, de karizmatikus vezető nélkül egy nagy nullává váltak, az összeborulás meg...
Az "utódpárt" Mi Hazánk pedig egy vicc.
Mint ex-Jobbik szavazó leírom én, hogyan látom.
2018-ban én még ide adtam a voksom. Nekem tetszett a mérsékelt jobboldali vonal, a néppárt eszmék. Én ekkor még úgy láttam, talán egy olyan párt lehet belőlük, akit már kevésbé lehet szélsőséges vádakkal támadni, de mégis egy konzervatív erő.
Vona lemondott, indult a marakodás. Figyeltem mi lesz, de már érdektelenül.
Közös tüntetés a szocikkal, dk-val: na itt jött el nálam az a pont, hogy VISZLÁT ÖRÖKRE.
Ekkor emlékszem, még azt mondták SOHA nem fognak Gyurcsánnyal közösködni. Hazudtak.
Ma nem tudom, mitől tud valaki Jobbik szavazó lenni, de leírhatná nekem. Tényleg érdekelne az ő szemszöge.
A szűk baráti köröm és több rokonom is Jobbik szavazó volt, de már egyik sem az. Nem ismerek olyat, aki 2018 előtt is rájuk szavazott és most is.
Olyat ismerek csak, aki most lett szimpatizánsuk, amikor már végképp közük az eredeti párthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!