Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor és a jobbikosok...

Vona Gábor és a jobbikosok miért hiszik azt, hogy ezzel mindent elintéztek?

Figyelt kérdés

Vona már 2 éve lemondott a Jobbik elnökségéről és vlogok formájában ossza az észt a Youtube-on. Igaz, higgadtabb mint régen de aki alaposabban megnézi az láthatja, hogy ugyanazt az ordas eszmét képviseli mint régen. A Jobbiknál is csak látszat ez a néppártosodás, csupán csak ezt kívánta a politikai érdekük. Ne feledjük, hogy éveken keresztül a Jobbik tevékenysége abból állt, hogy gyűlöletet keltettek a roma és a zsidó társadalommal szemben, az ő nevükhöz kötődik a Magyar Gárda amely félelmet keltett a romákban Gyöngyöspatán és más helyeken. A nácizmust idéző programokat hangoztattak pl zsidók listázása, romák kitelepítése, szegregáció, gyűlölködés, kirekesztés stb stb. Jakab Péternek is voltak homofób, rasszista, antiszemita kijelentései, Kulcsár Gergelyt aki beleköpött a Duna-parti cipőkbe csak néhány hónapja hagyta el a Jobbikot, holott ezt a gyalázatot már több éve elkövette. Hát ez a nagy néppártosodás..

Vona bűneiről sem szabad megfeledkezni aki több mint 10 éven keresztül vezette ezt az újnyilas fasiszta pártot, amely zsidózott és cigányozott. Vona számára külön felróható az is, hogy a radikális iszlámmal szimpatizált. Azért ezeket ne felejtsük el..

Miért hiszik azt a jobbikosok, hogy a néppártosodással a korábbi gyalázatos múltjuk csakúgy hirtelen feledésbe merül? Ugyanazok mint régen

2020. júl. 7. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a Jobbik nem volt fasiszta, csak a hiperérzékeny liberális média kiáltotta ki annak 1-2 túlkapás miatt.
2020. júl. 7. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Elég sok videóját láttam az elmúlt időszakban és szerintem rengeteget változott a világképe. Őszintén nem hiszem, hogy annyira rasszista, antiszemita vagy homofób lenne, pedig nagyon érzékeny vagyok ezekre a témákra személyes kötődések miatt is.
2020. júl. 7. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

" az ő nevükhöz kötődik a Magyar Gárda amely félelmet keltett a romákban Gyöngyöspatán és más helyeken"

Jaj szegény ártatlan romák. Ők tényleg nem keltenek félelmet sehol sem, ahol hatalmas bandákban feltűnnek. A cigányok már hozzászoktak ahhoz, hogy nem kell féljenek se a törvényektől, se a bűnözéstől, se a hatóságoktól. Végre volt egy szervezet, ami megálljt parancsolt a cigányoknak, és még azt is el kellett kúrni.

Ettől függetlenül Vona egy áruló f*

2020. júl. 7. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Vona annyira elárulta a jobboldalt, mint Orbán :(
2020. júl. 7. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ez a bajom velük. Pont nem érdekel ha a rómákat szidják, de a politikai pálfordulás annál inkább visszatetsző.
2020. júl. 7. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég tréfás a Jobbikot antiszemitizmussal vádolni, mikor már a második zsidó származású pacák ül a főnökségben, most épp az élén.

De antiszemita zsidókról hallottunk már, viszont Hitler fényezőröl csak most hallok először, és rögtön kettő is.

Ez nekem is sok(k).

A Jobbiknak meg már nincs semmi jelentősége.

Talán bejut a következő parlamentbe.

2020. júl. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!