Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire rontja az összefogás...

Mennyire rontja az összefogás esélyeit, hogy benne van az MSZP és a DK?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 21:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%

Húha elvesztik azt a 10 százalékot, amit az a két párt ér.

De annyit se igazából, mert erre a jóval erősebb koalícióra simán átszavaztak volna DK-MSZP szavazók, fordítva kevésbé.

Így viszont sok lesz az otthon maradás, MKKP-ra szavazás, sőt, többen inkább a fideszre szavaznak mint Gyurcsányra.

2021. jan. 2. 22:32
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát sokan már most pedzegetik, hogy elmennek a gyurcsány ellen szavazni. Pedig elég sokan szóltak már, hogy hagyják ki vagy így vagy úgy. Vagy legalábbis húzza meg magát. De nem vonul háttérbe. Minden nap posztol a Facebookon. Minden egyes posztja olaj a tűzre és rontja az összefogás esélyeit. Én így látom a környezetemben.
2021. jan. 2. 22:38
 23/28 anonim ***** válasza:
63%
Bevallom, ezzel a kettő párttal nem vagyok kibékülve,de mivel van egy szimpatikus párt az összefogásban, ezért szavazok csak rájuk, de ha nem nyernek 22-ben akkor marad az MKKP.
2021. jan. 2. 23:07
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

#19, #21-nek:

Tehát te okosabb vagy, és jobban tudod a dolgokat mint azok a pártvezetők, akiknek a bőrére megy ki a játék?

Mert Gyurcsánnyal közösködni nem jó ajánlólevél!

Mégis meg kell tenniük.

Mert az a 10% nem 10%, és a DK szavazók egységét rohadt nehéz lenne megbontani! A jelenlegi politikusok közül szerintem egyiknek sem sikerülne.

Hogy egy DK-s szavazó inkább ezek közül szavazzon valamelyikre?

Legfeljebb elenyésző, 0,2-0,5%-os arányban.

De feleslegesen tépem a szám. Az összefogás vezetői ezt pontosan tudják, és ennek megfelelően cselekszenek.

2021. jan. 2. 23:15
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább csak az Mszp rontja. A DK nak nagyon sokat köszönhet az ellenzék, mivel megszólítja az orbánnal elégedettlen nyugdíjasokat és középkorúakat. Erre mondjuk egy momentum nemigen képes.
2021. jan. 2. 23:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
De én nem akarok kígyózni.
2021. jan. 3. 18:26
 27/28 anonim ***** válasza:
63%

#24, #25-nek:

Én nem is tudok a DK-n kívül más ellenzéki pártot az MSZP-n kívül, akinek egyáltalán lenne megcélzott társadalmi rétege.

2021. jan. 3. 18:26
 28/28 anonim ***** válasza:
63%

#27 vagyok:

Bocs a xar fogalmazásért.

2021. jan. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!