Mennyire rontja az összefogás esélyeit, hogy benne van az MSZP és a DK?
Nagyon. Rengetegen fognak emiatt otthon maradni vagy az MKKP-re szavazni, SŐT, inkább szavaznak a fideszre néhánya.
Nem értem miért nem tudott a Jobbik, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP létrehozni egy koalíciót, úgy hogy azt a két posztkomcsi szennypártot kihagyják.
Vsz. mérlegeltek, és úgy látták, túl sok szavazót vesztenének.
Aztán vagy igazuk lesz, vagy nem.
#9, #10-nek:
Gyurcsány javasolta még az előző választások előtt, hogy fogjanak össze.
Egyeztetni is próbált, de mindenki beintett.
Felkészült az önálló indulásra, erre kitalálták a többiek hogy mégiscsak jó ötlet. Az a vonat már elment. A következő 2022-ben jön.
Látom nem tetszik hogy Fletó találta ki ezt az összefogósdit!
Nem baj, majd hozzászoksz.
Schiffer egy nagyon szimpatikus, értelmes politikus volt, nem meglepő, hogy az ilyenek belefáradnak egy idő után.
Szerintem én az MKKP-ra szavazok majd. Összefogásra max akkor, ha egy elfogadható közös jelölt lesz.
#16, #13-nak:
"Nem értem miért nem tudott a Jobbik, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP létrehozni egy koalíciót, úgy hogy azt a két posztkomcsi szennypártot kihagyják."
Ha-ha-ha!
Azért nem, mert annak a koalíciónak a szavazatszáma kevés lett volna.
Attól hogy te nem tudsz számolni, ők még igen!
Ha ki tudták volna hagyni, ki is hagyják!
Mégis alkudoznak, egyeztetnek. Érdekes, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!