Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vége az ellenállásnak ? Mióta...

Vége az ellenállásnak ? Mióta bevitték dr.Gödényt hallgat mint a sír.

Figyelt kérdés
Semmi koronavírus tagadást, reális helyzetértékelést, egy szót sem hallottam a maszk hatástalanságáról. Ennyire megijedt a doktor? Mit csinálhattak vele?

2021. jan. 2. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

Csak azért, mert kimondja a saját véleményét mindjárt egy váratlan házkutatás és számítógépek, telefonok lefoglalása. Nem túl korrekt szerintem.

Nem tudom pontosan Gödény korábbi életét, nem is érdekel. De ebben a helyzetben szerintem közelebb van a valósághoz, mint amit a média fúj ezerrel. Nekem személyszerint Lenkei szimpatikusabb. Ő szerintem nagyon értelmes.

2021. jan. 5. 11:45
 22/25 anonim ***** válasza:
45%
20-21: Nektek is ajánlom a belinkelt reddit posztot, ami elég jól leírja, hogy Gődény tevékenysége miért több és súlyosabb egyszerű véleményközlésnél.
2021. jan. 5. 12:45
 23/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen. Mas témában én is fontosnak tartom a véleményszabadságot, de vészhelyzetben ilyennek nincs helye. Ha felrobbanna paks és azt terjeszteném, hogy a radioaktív sugárzás nem árt, csak médiahiszti, az is teljesen rendben vannak?

A szcientológus szektás lenkeivel is nagyon vigyaznék, róla nem is merek rosszat mondani, nagyobb kutya mint hinnétek.

2021. jan. 5. 13:06
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

#23 Lesz még Paksi atomrobbanás :D

Amint a covid miatt már nem lehet többé kijárási tilalmat elrendelni, felrobbantatják Paksot és kuksolhatunk megint hónapokig négy fal között.

Szerintem 2022 február környékén be is következik akadályozva ezzel a kormányváltást.

2021. jan. 5. 14:58
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
24: Ha te ezt nem ironikusan, hanem komolyan írtad, azt kell mondjam, hogy beteg vagy.
2021. jan. 5. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!