Vége az ellenállásnak ? Mióta bevitték dr.Gödényt hallgat mint a sír.

Csak azért, mert kimondja a saját véleményét mindjárt egy váratlan házkutatás és számítógépek, telefonok lefoglalása. Nem túl korrekt szerintem.
Nem tudom pontosan Gödény korábbi életét, nem is érdekel. De ebben a helyzetben szerintem közelebb van a valósághoz, mint amit a média fúj ezerrel. Nekem személyszerint Lenkei szimpatikusabb. Ő szerintem nagyon értelmes.

Igen. Mas témában én is fontosnak tartom a véleményszabadságot, de vészhelyzetben ilyennek nincs helye. Ha felrobbanna paks és azt terjeszteném, hogy a radioaktív sugárzás nem árt, csak médiahiszti, az is teljesen rendben vannak?
A szcientológus szektás lenkeivel is nagyon vigyaznék, róla nem is merek rosszat mondani, nagyobb kutya mint hinnétek.

#23 Lesz még Paksi atomrobbanás :D
Amint a covid miatt már nem lehet többé kijárási tilalmat elrendelni, felrobbantatják Paksot és kuksolhatunk megint hónapokig négy fal között.
Szerintem 2022 február környékén be is következik akadályozva ezzel a kormányváltást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!