Vége az ellenállásnak ? Mióta bevitték dr.Gödényt hallgat mint a sír.
Én tegnap láttam Gődényt egy bevásárlóközpontba maszk nélkül.
Senki se mert rászólni
Cenzúra van.. Nem tud mit tenni. Törlik a tartalmaikat (persze nem mindet) a neten, Facebookon, YouTubeon és egyéb helyeken. Lenkei egyébként még szokott videókat megosztani. Gödény is még néha egyet-egyet.
Amúgy mindennek két oldala van. Akkor kaphatunk reális képet a mai helyzetről is, ha mindkettőt meghallgatjuk. A médiát is és
őket is. Szerintem értelmes emberek, még ha nem is mindenben értek egyet (bár elég sok mindenben igen).
Tegyük fel, hogy van esélye annak hogy igazat mond mondjuk 90% is. Szerintem nem így van, de tételezzük fel. Akkor mi a helyes, ha szakmai fórumokon bizonyítja az igazát, vagy ha az átlag buta népet lázítja az intézkedések ellen. Szerinted melyik a kockázatosabb, ha esetleg nem használ a maszk (pedig a tudomány jelenlegi állása szerint egyértelműen használ, még ha talál is az ellenkezőjéről is publikációkat) és feleslegesen hordjuk, vagy ha használ de mégse tesszük fel, és erre emberek ezreinek halálát okozzuk?
Tavasszal sosem látott összefogás volt, most szétszakította megint a magyarokat.
Ja és ha tényleg az újranyitás, a korlátozások felildása mellett harcolna, akkor ő kampányolna legnagyobb mellszélességgel az oltások mellett.
Hiteltelen üzletember a szememben.
Az azért elgondolkodtató, hogy valakit csak úgy lelehet tartóztatni másfajta véleménye miatt.
Hát hol élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!