Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vége az ellenállásnak ? Mióta...

Vége az ellenállásnak ? Mióta bevitték dr.Gödényt hallgat mint a sír.

Figyelt kérdés
Semmi koronavírus tagadást, reális helyzetértékelést, egy szót sem hallottam a maszk hatástalanságáról. Ennyire megijedt a doktor? Mit csinálhattak vele?

2021. jan. 2. 20:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Én tegnap láttam Gődényt egy bevásárlóközpontba maszk nélkül.

Senki se mert rászólni

2021. jan. 4. 17:03
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
11: Te sem?
2021. jan. 4. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
Aki hátráltatja a védekezést lázítással, az oda is való.. Azt mondta hogy nincs és nem is várható járvány... Ezek után hiteles lenne bármi amit mond?
2021. jan. 4. 17:48
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
#12 Neem, én autogrammot kértem tőle :))
2021. jan. 4. 17:53
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Cenzúra van.. Nem tud mit tenni. Törlik a tartalmaikat (persze nem mindet) a neten, Facebookon, YouTubeon és egyéb helyeken. Lenkei egyébként még szokott videókat megosztani. Gödény is még néha egyet-egyet.

Amúgy mindennek két oldala van. Akkor kaphatunk reális képet a mai helyzetről is, ha mindkettőt meghallgatjuk. A médiát is és

őket is. Szerintem értelmes emberek, még ha nem is mindenben értek egyet (bár elég sok mindenben igen).

2021. jan. 4. 21:31
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
15: Ez nem cenzúra. Amit Gődény művel, az BTK kategória, és börtönben lenne a helye.
2021. jan. 4. 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Egyetértek. Én vezetőszáron, televíziónyilvánosság előtt, kamerák kereszttüzében vitetném el az ámokfutásáért (és ha igaz a többek által említett adócsalás, akkor azért is).
2021. jan. 4. 21:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy itt egy jó írás arról, hogy miért nem cenzúra az, ha őt felelősségre vonják, és hogy miért nem sérti ez a szólás szabadságot: [link]
2021. jan. 4. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Tegyük fel, hogy van esélye annak hogy igazat mond mondjuk 90% is. Szerintem nem így van, de tételezzük fel. Akkor mi a helyes, ha szakmai fórumokon bizonyítja az igazát, vagy ha az átlag buta népet lázítja az intézkedések ellen. Szerinted melyik a kockázatosabb, ha esetleg nem használ a maszk (pedig a tudomány jelenlegi állása szerint egyértelműen használ, még ha talál is az ellenkezőjéről is publikációkat) és feleslegesen hordjuk, vagy ha használ de mégse tesszük fel, és erre emberek ezreinek halálát okozzuk?

Tavasszal sosem látott összefogás volt, most szétszakította megint a magyarokat.

Ja és ha tényleg az újranyitás, a korlátozások felildása mellett harcolna, akkor ő kampányolna legnagyobb mellszélességgel az oltások mellett.

Hiteltelen üzletember a szememben.

2021. jan. 5. 00:49
 20/25 anonim ***** válasza:
37%

Az azért elgondolkodtató, hogy valakit csak úgy lelehet tartóztatni másfajta véleménye miatt.

Hát hol élünk?

2021. jan. 5. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!