Miért hiszik azt az emberek a magyar politikában, hogy ha valaki nagydarab és hangosan pofázik, akkor biztos igaza van? Ez annyira gyáva és gyerekes magatartás.
-Itt van például a bukott polgármester-jelölt Puzsér Róbert: Hangosan pofázik, mindig ideges és káromkodik. De aki megkaparja a mondanivalóját az könnyen rájön, hogy orbitális baromságokat beszél amiben nincs logika, neki csak az számít, hogy mindenkibe belekössön.
-Itt van az adócsaló kamupártos kigyúrt Gődény György: Azért mert szét van tetoválva és kopasz sokan nem mernek neki ellentmondani, pedig csak egy súlytalan adócsaló bohóc aki a kamuhírek osztogatásából él a Facebookon.
-Itt van ez a Fideszes bérenc Bede Zsolt. Azt hiszi ha kopaszra vágatja a haját és vibrátorokat dob Karácsony Gergelyre, akkor félelmetes lesz. Pedig csak egy elhízott egy ütéses majom akinek csak a hangja nagy.
Puzsérhoz kell intelligencia hogy megértsd mi van a kiabálás között, te mint egy kis panel proli, ehhez kevés vagy.
Ne keverd Puzsért az összes többi senkiházival, mert ahogy látom, nagyon nem tudsz a munkásságáról semmit.
Amikor kiemeled azt hogy kiabál, olyant mintha egy mondat alapján elemeznéd az egész regényt
Puzsér jelöltsége mögött több száz oldalasra kidolgozott program állt Budapesttel kapcsolatban, amin számtalan mérnök és urbanisztikai szakember dolgozott.
Nem tudom ti hol éltek, de hogy semmiről nem tudtok, az 100 %.
Lemerem fogadni hogy Puzsértól nem olvastatok el még egy 3 mondatos cikket sem.
Legalább ne égessétek magatokat a tudatlanságotokkal.
A polgármester jelöltségről meg annyit hogy amikor Puzsér nyilvánosságra hozta hogy mi a terve a várossal, Tarlós 4 nappal később mindent lelopott a saját programjai közé.
18:28
A politikai folyamatokat szerintem nagyon jól látja és ez szerintem azért lehet, mert egyik oldalhoz se tartozik. Ezért nem kell megfelelnie a politikai oldala elvárásainak, hanem azoktól függetlenül alkothat véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!