Lackner Csaba felfüggesztette a párttagságát Borkaihoz hasonlóan, de a mandátumukat mindketten megtartották. Korrekt, megbánó magatartást tanúsított szerintetek ez a két politikus?
Igen. Bár közel sem vagyok fideszes, de azt el kell ismernem, hogy ha pl. Borkait egy ilyen botránya után is újra megválasztották, akkor nem szükséges, sőt, nem is szabad lemondania. Ez azt jelenti hogy a város lakói elégedettek vele minden botránya ellenére és nem tartottak mást nála alkalmasabbank.
A jelenlegi helyzet szerintem mindenkinek megfelel.
HÁT, azért a 2 ég és föld.
A Lackner kokainozott és súlyos pénzügyi konkrét visszaélésekről beszélt.
Most akkor felismerte a Gajda a haverját, vagy sem?
Szerintem nem korrekt. Mert a pártszimpatizánsok szavazatait azért bezsebelték.
Ha még a választás előtt mondtak volna le a párttagságaikról, ki tudja, nyertek volna-e.
"HÁT, azért a 2 ég és föld.
A Lackner kokainozott és súlyos pénzügyi konkrét visszaélésekről beszélt."
Miért, Borkainál nem gyaníthatóak ezek? Csakmert nem került lencsevégre, még nem mentesült az ilyen gyanúk alól.
8
Akkor majd akkor szólalj meg, addig ne uszíts.
Ezért kellett volna beperelni AZONNAL azokat a médiákat, ahol a Lackner videóját feledetendő, elkezdték a "kokainbárózást". És MINDEN OK nélkül kapcsolással emlegették, hogy "k.rvázás ÉS kokainozás" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!