Novák Katalin jó miniszterelnök lenne?
Én se mondtam, hogy egyet értek a politikájával. De szakmailag nem nagyon lehet kifogásolni.
Na és akkor mi van?
Pelczné Gáll Ildikónak is van két vagy három diplomája, meg gyereke, meg ő még most is az Európai parlamentben dolgozik.
Ugyan nem nő (bár mit lehet tudni) de Szájer is jó volt a munkájában, aztán róla is kiderült, hogy az nem minden.
Hogy hogy mi van? Nem értem ezzel mit akarsz mondani. Igazad van a többivel kapcsolatban, de nem tudom most mit kezdjek ezzel :D
Attól, hogy valaki átnyom egy fizetésemelést, még nem lesz jó jogász.
Az én fogalmaim szerint akkor lesz jó jogász, ha pl. olyasmiket nem enged az Alkotmányba foglalni még pártérdekből sem, amik a legutolsó módosításban szerepelnek.
Minthogy azonban még érvelt is mellette, így a szakmai reputációja számára másodlagos a politikai karrierjéhez képest. Egy ilyen ne legyen miniszterelnök még elméletben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!