Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin jó miniszterelnö...

Novák Katalin jó miniszterelnök lenne?

Figyelt kérdés
Vagy az ominózus kijelentése miatt eleve meg sem választanák?

2021. jan. 2. 11:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én se mondtam, hogy egyet értek a politikájával. De szakmailag nem nagyon lehet kifogásolni.

2021. jan. 2. 14:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Na és akkor mi van?

Pelczné Gáll Ildikónak is van két vagy három diplomája, meg gyereke, meg ő még most is az Európai parlamentben dolgozik.

Ugyan nem nő (bár mit lehet tudni) de Szájer is jó volt a munkájában, aztán róla is kiderült, hogy az nem minden.

2021. jan. 2. 14:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Hogy hogy mi van? Nem értem ezzel mit akarsz mondani. Igazad van a többivel kapcsolatban, de nem tudom most mit kezdjek ezzel :D

2021. jan. 2. 14:22
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Attól, hogy valaki átnyom egy fizetésemelést, még nem lesz jó jogász.

Az én fogalmaim szerint akkor lesz jó jogász, ha pl. olyasmiket nem enged az Alkotmányba foglalni még pártérdekből sem, amik a legutolsó módosításban szerepelnek.

Minthogy azonban még érvelt is mellette, így a szakmai reputációja számára másodlagos a politikai karrierjéhez képest. Egy ilyen ne legyen miniszterelnök még elméletben sem.

2021. jan. 2. 14:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 3. 04:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!