Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin jó miniszterelnö...

Novák Katalin jó miniszterelnök lenne?

Figyelt kérdés
Vagy az ominózus kijelentése miatt eleve meg sem választanák?

2021. jan. 2. 11:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
#10 Varga Judit egy kiváló jogász, több mint kirakat ember.
2021. jan. 2. 12:47
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Attól még, hogy kiváló jogász (egyébként miért is az?) még lehet kirakatember.
2021. jan. 2. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Azért kiváló jogász létére már mondott pár bűdületes marhaságot. Igaz az ugyancsak kiváló jogász főnöke meg még olyanokat is, amiktől az igazi jogászoknak megállt a kanál a kezében.

2021. jan. 2. 13:19
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Az eddigi marghaságai alapján, az egyet jelentene a következő Ratkó-korszakkal. Tehát épp olyan rossz lenne, mint a mostani.
2021. jan. 2. 14:03
 15/25 anonim ***** válasza:

#12-13

Nézzétek meg az eredményeit, summa cum laude végzett, kiváló szakvizsga, dolgozott az Európai Parlamentben, számos tv javaslatot kidolgozott emellett Varga Judit.

És megvalósította a bírok és ügyészek fizetésemelését, aminek már nagyon ideje volt.

Szerintem elég egyértelmű hogy jó a munkájában.

2021. jan. 2. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Inkább menjen vissza főzni a konyhába, ahogy a többi nőnek javasolta.
2021. jan. 2. 14:09
 17/25 anonim ***** válasza:

#11 és #15 vagyok még mindig. Soha nem voltam fideszes, de azért vicces hogy rögtön lepontoznak amikor jó véleménnyel vagyok egy fideszes politikusról. :D

Hiába, a törzsi gondolkodás mindkét oldalon...

2021. jan. 2. 14:10
 18/25 anonim ***** válasza:

17

Ne csodálkozz ha butaságokat beszélsz.

2021. jan. 2. 14:11
 19/25 anonim ***** válasza:
61%

Akkor meg kéne cáfolni. Aki nem hülye, az elismeri hogy Varga Judit kiváló jogász (ahogy amúgy Szájer is)

2021. jan. 2. 14:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó jogász lehet, hiszen a jogi pályán való igazán nagy sikerek eléréséhez leginkábbszükséges tulajdonságok egyikével, a gerinc teljes hiányával rendelkezik. Na persze ez nem minden jogászra, ügyvédre, ügyészre stb igaz, de a sikeresek többségére igen. Szóval lehet jó jogász Varga Judit is.

Az, hogy emberileg milyen az alapján amit és akiket a munkájával támogat, már más kérdés.

2021. jan. 2. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!