Novák Katalin jó miniszterelnök lenne?
Azért kiváló jogász létére már mondott pár bűdületes marhaságot. Igaz az ugyancsak kiváló jogász főnöke meg még olyanokat is, amiktől az igazi jogászoknak megállt a kanál a kezében.
#12-13
Nézzétek meg az eredményeit, summa cum laude végzett, kiváló szakvizsga, dolgozott az Európai Parlamentben, számos tv javaslatot kidolgozott emellett Varga Judit.
És megvalósította a bírok és ügyészek fizetésemelését, aminek már nagyon ideje volt.
Szerintem elég egyértelmű hogy jó a munkájában.
#11 és #15 vagyok még mindig. Soha nem voltam fideszes, de azért vicces hogy rögtön lepontoznak amikor jó véleménnyel vagyok egy fideszes politikusról. :D
Hiába, a törzsi gondolkodás mindkét oldalon...
17
Ne csodálkozz ha butaságokat beszélsz.
Akkor meg kéne cáfolni. Aki nem hülye, az elismeri hogy Varga Judit kiváló jogász (ahogy amúgy Szájer is)
Szerintem is jó jogász lehet, hiszen a jogi pályán való igazán nagy sikerek eléréséhez leginkábbszükséges tulajdonságok egyikével, a gerinc teljes hiányával rendelkezik. Na persze ez nem minden jogászra, ügyvédre, ügyészre stb igaz, de a sikeresek többségére igen. Szóval lehet jó jogász Varga Judit is.
Az, hogy emberileg milyen az alapján amit és akiket a munkájával támogat, már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!