Kijárási tilalom megszegéséért 130 ezer bírság reális?
Bolond öcsém éjjel éjjfél után jött haza, dűlöngve, rendőrbe akadt, akik kérdőre vonták, hová tart éjjel 2-,kor, mondta, hogy koccintani volt a barátjánál. A rendőrök közölték veke, hogy birságot kell kiszabni, mert ez nem indok. Az öcsém pedig mondta a rendőröknek, hogy ne mondják már meg hová menjen, de szépen mondta oda, erre 130 ezer forintot szsbtak ki. Azt mondta két hete van kifizetni. Reális ez a büntetés, mert én úgy gondolom, hogy nem a minimum 5 ezret szokták kiszabni, nem is a maximumot, hanem olyen középmértéket, ezt vagyonőr haverom mondta. Azt mondta az a gyakorlat, hogy 70-80 ezer körűl szabnak ki az esetek 90%-ban. Mégis ez 130 ezer lett. Ez reális ez a bírság vagy kicsit sok?
Ma mondta öcsém, mert ma jött fel hozzám, melletünk lévő panelban lakik.
És a számokkal kapcsolatban érdemes felhívni a figyelmet Müller Cecíliának egy korábban tett kijelentésére:
"
Valamennyi elhunytat, akinek az alapbetegsége időtartama alatt bármikor pozitív lett a tesztje, a koronavírus halálos áldozataként tartanak nyilván, függetlenül attól, hogy biztosan a koronavírus volt-e a halál oka.
"
Magyarán nekik sincs fingjuk se a valós számokról. Hagyjuk már, hogy ezek akarják megmondani, hogyan edd a bablevest...
Nem igazán értem, miért nem tudnak úgy szórakozni, hogy mellőzik a be vagyok állva mint az albán szamár állapotot :)
Nem reális,főleg egy humbuk szarság miatt
Dehát mit csodálkozunk egy katonai rendorallamban ahol korlátozzák az emberek szabadságát?
Ez is bizonyítja azt a tényt hogy a rendőrök erzelemtol mentes biorobotok
Csak éppen azt felejtik el hogy az ő gyerekeik egy szar világban fognak felnőni mert ők a rendszert szolgáltak,nem az embereket
25.
Nézd, ezzel valahol egyetértek. De a helyzet sajnos az, hogy a kijárási tilalom nem tegnap kezdődött, és nem az újévre korlátozódott.
27
Ne haragudj de hogy lehetsz ennyire sötét?Bárcsak valami provokator lennél de attól félek hogy te komolyan gondolod amit írsz.Felelmetes dolog az emberi hülyeség
28
Te sem lehetsz valami nagy észlény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!