Miért hagynak szabadon garázdálkodni Magyarországon egy olyan elmebeteg náci pártot, mint a Mi Hazánk ? A folyamatos provokációikkal, könyvdarálás, zászlóleszedés, csak magukat járatják le.
10#
A Momentumnak honnan volt pénze kampányra?Kvázi 0-ról indultak.
A Mi Hazánk volt Jobbikosokból áll, nem teljesen ismeretlenek a politikában.
A politika úgy működik,hogy keresel szponzorokat vagy ők találnak meg téged?
Miért ítélné el őket a Fidesz?
Ez is olyan, mint amikor szkinhedek húzzák a bakancsot és megrúgnak pár cigányt.Az emberek többsége nem csinálná ugyanezt, viszont elítélni sem fogják, mert mélyen, belül egyetértenek vele.
11#
Halállal, gyilkossággal fenyegetés egy másik kategória.
Viszont, a rózsaszín hippi csoportok gyűlöletbeszédnek tartják ha azt mondod, szegregálni kell a dzsippókat vagy, nincs szükség lmbt érzékenyítésre.
12:" Ez is olyan, mint amikor szkinhedek húzzák a bakancsot és megrúgnak pár cigányt.Az emberek többsége nem csinálná ugyanezt, viszont elítélni sem fogják, mert mélyen, belül egyetértenek vele."
Nos, én NEM értek ezzel egyet és szerintem minden jóérzésű ember SE.
"Nos, én NEM értek ezzel egyet és szerintem minden jóérzésű ember SE."
Az a jó "érzés" (rózsaszín szemüveg vagy mi) elég hamar, már gyerekként felszívódik, ha olyan iskolában kell tanulnod,ahol sok a kobold.
A világ nem valami hippi álomvilág.Még egy jobb környéken élővel is megeshet,hogy arcon csapja a valóság.
Például Rékasi Károly színész fia is élte az elvont, szabadelvű életét, amikor arcon csapta a valóság:
Csak az fránya arány nem mindegy.
Nem mindegy,hogy egy népcsoport nagy része gazember, vagy annak egy kisebbsége.
Az almát is kidobod, ha a 90 százaléka rohadt.
15
magyar nyelv!
TŐLÜK: amikor azt írtad, hogy a fidesz pénzeli őket, azzal AZT írtad, hogy a mihazánk TŐLÜK kapja a pénzt.
DE amit írtál, abban a NÁLUK a helyes; ha AZT akarod írni, hogy van a fidesznél is valamilyenebb párt, akkor úgy kell írni, hogy van NÁLUK is valamilyenebb párt.
Elharapózott mostanában a "tőlük" helytelen használata, figyelni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!