Hogyan lehetne Schiffer Andrást "visszacsalogatni", hogy ismét aktív résztvevője legyen a magyar politikának?
Nem véletlenül sokan hiányolják azt a hangnemet, amit ő képvisel. Mert tesz ugyan FB-bejegyzéseket, de az mégis olyan, mint aki a partvonalon kívülről kiabál be. Ő volt, aki higgadtan érvelt a kormánypártokkal szemben, de több dologban hasonló állásponton volt a Fidesszel is. Mindezt normális hangon adta elő, nem úgy, magukból kikelve, mint Tordai Bence, Jakab Péter vagy Szabó Tímea, akik azért sem támogatják a kormánypártokat még alapdolgokban sem, mert csak.
Inkább hallgatnánk szívesebben Schiffert. Van rá esély, hogy visszatérjen, vagy végleg megundorodott a direkt politizálástól?
Nincs rá szerintem esély, mert erre nincs igény.
A mostani ellenzékiek se mind ennyire alpári hülyék mint aminek mutatják magukat csak épp ez a szimpatikus az átlag magyar szavazónak aztán akkor úgy viselkednek amire van vevő közönség.
Schiffer ezt nem vállalja fel, meg nagyon nem is volt elég szimpatizánsa a pártjának így nincs minek erőltetni ezt a történetet.
Amúgy én is adom, hogy az a hangnem amit ő üt meg kéne többségben legyen egy normális országban.
Elég sokat beszél mostanában, és nem is elfogulatlanul.
Érdemes vigyázni vele, el van telve magával, mint a legtöbb zsidó.
A PestiSrácokon most jelent meg egy cikk a családjáról.
Semmi helye a politikában, nem tudom, miért propagálják egy ideje. Már az LMP is amerikai háttérrel kezdődött, nem volt még elég?
Nem tanulunk semmiből? az Isten verje meg, tessék résen lenni, nem bedőlni a jómodorának, a kiszámított nyilatkozatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!