Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért élnek sokan abban a...

Miért élnek sokan abban a borzalmas tévhitben, hogy Nyugat hibázik azzal hogy "beengedi" a bevándorlókat?

Figyelt kérdés

Épp ellenkezőleg, Nyugat előre gondolkozik, mi pedig még gondolatban is le vagyunk maradva tőlük és végül mi szívjuk majd meg, mert hozzánk kerül a selejt végül.

Nyugat egyszerűen felismerte, hogy megváltozott a gyerekvállalási trend Európában, a világ többi részein meg túlszaporulat van. Minket Európában a nyugdíjválság és gazdasági összeomlás fenyeget, más földrészeket meg a túlnépesedés. Így hát elkerülhetetlen lesz a multikultúra, kérdés az kikkel kell majd együtt élnünk. Nyugat jelenleg kiválogatja a legjobbakat, a dolgozni akarókat, a tehetségeseket. Nekünk ellenállóknak, akik későn jutnak majd el oda hogy ezt átlássák, nekünk meg majd jut a selejt, a terrorista, a beilleszkedni képtelen. Ráadásul nálunk már bőven válság lesz akkor amikor idáig eljutunk gondolatban a sok agymosás után, így még jobban elgettósodunk.

A Nyugat megint győzni fog, mert nekik van eszük. Mi meg megint veszíteni fogunk, mert hülyék vagyunk és le vagyunk maradva mint mindig mindenben Nyugathoz képest.

Ezt egy Fidesz-es nem képes felfogni? Nekünk is válogatnunk kéne, amíg lehet...

2020. dec. 29. 22:55
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ismerős sztori, a cowboyok is milyen jól beilleszkedtek az indián társadalomba. Meg a germán zsoldosok a rómaiba, vagy a görög zsoldosok a perzsába, hükszosz telepesek az egyiptomiba.
2020. dec. 30. 16:03
 52/55 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell félni, az a magyar nettó 100 ezer nem vonzó annyira, hogy migránsözönlés legyen a vége, hisz mi is a faluból a fejlett romániába járunk dolgozni, ahol az a havi 800ezer ft meg van.
2020. dec. 30. 18:22
 53/55 anonim ***** válasza:
87%
Én lexarom a " Nyugat " mit akar, én azt tudom, hogy nem akarok a környékemre szemetelő, hangoskodó, erőszakoskodó embereket, nem akarom, hogy a nőknek rettegve kelljen kimenni, csak mert feléjük bevett szokás, hogy ha oylan kedvük van erőszakolnak, én nem akarom, hogy a boltban pult alól lehessen kapni a sertéshúst, ha épp lehet, csak mert sérti szegény migránsok lelkivilágát a sertés, vagy épp hogy a főtéren karácsonyfa helyett imaszőnyeg legyen kitéve, csak mert nehogy szegényeket megsértsük...
2020. dec. 30. 22:53
 54/55 anonim ***** válasza:
90%

#53 A vicc az, hogy neked (nekem) jogod lenne akkor is "nem akarni" ha csupa-csupa szépet és jót hoznának a betelepülők, mert ahhoz is jogod lenne hogy szimplán csak ne akard hogy más kultúrájú emberek jöjjenek be tömegével az országodba.

De még azt is elvitatják tőlünk, hogy jogunk lenne a rosszat kívül tartani, nem hogy csak megtarthassuk az országunkat olyannak amilyen, mert egyszerűen csak nem akarnánk hogy megváltozzon az itteni életmód, kultúra.

2020. dec. 30. 22:59
 55/55 anonim ***** válasza:
26%
Veszélyez ez az egész, mert idejön egy cigány és már 12 éve miniszterelnök...
2020. dec. 31. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!