Elsőnek sikerült másodjára is sikerült megelőzni a kormánynak a vírust? Akkor miért fertőzödik meg mindenki?
A kormány mondta hogy elsőnek sikerült másodjára is sikerülni fog megelőzni a koronavírus járványt de ha már szinte mindenki megfertőződik a vírussal naponta 2-3 ezer fertőzött és 100 halott van akkor hogy mondhat ilyent hogy sikerült másodjára is?
Másodjára marhára nem sikerült megelőzni a vírust mert már minden 10. ember átesett rajta és ez egyre csak rosszabodni fog.
A kormány a gazdaságot félti ezért nem küldik haza az embereket a munkából , azért nem állítja le ismét a gazdagságot mert tudja ha leállítana mindent akkor olyan válság lenne amit nehezen tudna kezelni ,de viszont ha nem állítja le a gazdaságot a munkahelyeket nem zárja be akkor lehetetlen megelőzni a vírust.
Tavaszon azért volt mindössze összesen 4000 fertőzött azért tudta megelőzni a járványt mert leállított mindent a munkahelyeket bezárta hazaküldte az embereket de most nem küldi haza őket ezért fertőz olyan veszedelmesen a vírus.
De ennek ellenére van pofája a kormánynak azt állítani hogy másodjára is megvédte a vírustól az embereket?
Nem, nem ez a lenyeg
Covid statisztikaba az is belekerul aki nem abba halt bele csak a szervezeteben jelen volt a virus. Igy volt 30 eves halott is aki leukemias volt.
Azt meg annyian nem akarjak beadatni hogy szomoru...
Ezert nem is fogunk kijonni belole
Ha csak nem teszik kotelezove mint a kotelezo oltasokat....
32-es, így van, hematológiai betegségem van, járok kezelésre, és most már elég kevesen halnak bele ezekbe a betegségekbe. Azok is leginkább nagyon idősek. Nekem azt mondták, hogy még 30 évig elélhetek vele. Viszont nem biztatnak túl sok jóval, ha elkapnám a covidot. Persze sokakat ez nem hat meg, mert kényelmetlen a maszk...
Én regisztráltam oltásra, de valószínűleg nem mostanában lesz ebből bármi, szóval nem is értem a rettegést, hogy bárkit itt erőszakkal beoltanak. Még akkor sem, ha könyörögsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!