Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik Magyar pártban bízol?

Melyik Magyar pártban bízol?

Figyelt kérdés
Írd le sorrendben! Kezdem én: Fidesz és KDNP-Mi Hazánk-Jobbik-többi balliberális párt

2020. dec. 29. 13:44
1 2 3 4
 11/36 meszike91 ***** válasza:
52%
MKKP
2020. dec. 29. 14:30
 12/36 anonim ***** válasza:
67%
Egyikben sem! A létező összes embert kisöpörném a közigazgatásból és eltiltanám egy életre a politikától, aki 1989 óta megfordult benne és felelősség volt rajta. Politikusokat kellene foglalkoztatni a politikában, nem ezeket.
2020. dec. 29. 14:30
 13/36 anonim ***** válasza:
61%
Aki politikusban bízik, azt el kéne küldeni valami naivitást felszámoló átnevelő táborba.
2020. dec. 29. 14:34
 14/36 anonim ***** válasza:
29%

Csak a Fideszben. Nincsen villany-gázáremelés, fizetésemelések, alacsony infláció van. Az IMF hitelekkel tökrevágott országot szépen rendbetették.

És az egyetlen párt aki nem engedné be a vadembereket 😋

2020. dec. 29. 14:42
 15/36 anonim ***** válasza:
54%

Ohh hát ha csak Magyarokat szabad:

Jobbik

Momentum

DK

MKKP

Mihazánk

2020. dec. 29. 14:45
 16/36 anonim ***** válasza:
15%

-Momentum

-DK

-Párbeszéd

-MKKP

-MSZP

-Jobbik

-LMP

*nagy kihagyás*

-Fidesz-KDNP

-Mi Hazánk

2020. dec. 29. 14:53
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Már egyikben sem. Az ellenzék egyenlő a nullával!
2020. dec. 29. 14:55
 18/36 anonim ***** válasza:
68%

Számomra a kérdés fogalmilag nem értelmezhető. "Bízni", azaz vakon elhinni ismeret nélkül, sem pártban nem bízom. Ha ismerem, megtapasztaltam működését, és szemléletemmel összhangban van, akkor egy pártot elfogadok. És szükség esetén szavazok rá, mert ettől - nem remélem, hanem tudom, hogy sorsom jobb lesz. Sorsom alatt nemcsak magamat, hanem tágabb környezetemet is értem. Az életminőséget ugyanis befolyásolják a szomszédok, az utca, a város, és végső soron az ország is (mert mozgok benne).

Kérdező te mi szépet látsz a Fideszben, ami neked és a környezetednek jobb helyzetet eredményezett (már amennyiben ez egyáltalán számít neked)? Mert vagy nem látod és nem érted, ami zajlik, vagy nagyon nem azonos az életről alkotott felfogásunk.

2020. dec. 29. 14:55
 19/36 anonim ***** válasza:
21%
Magyar Munkáspárt
2020. dec. 29. 15:33
 20/36 anonim ***** válasza:
43%

Momentum/DK

Jobbik

Pm

Lmp

Mszp

Fidesz-Kdnp

Mi hazánk

2020. dec. 29. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!