Legalizálnátok az LSD-t és a Pszilocibin tartalmú gombákat? Milyen érveitek valamint ellenérveitek vannak?
50,
Neem.
Az LSD az hallucinációnak tekinthető.
De akkor a szerotonin (ami a alapból az agyunkban van) szintén.
Csak ezt az alap hallucinációt már annyira megszoktuk - hogy ezt hívjuk valóságnak.
Végeredményben mindegyik hallucináció 😃
a gombát igen.
mivel rosszul vagyok a tiltások és korlátozások legtöbbjétől.
és ahogy a hollandoknál,otthon vagy a kijelölt bárokban betéphetsz ha akarsz,de ha az utcán mászkálsz szétcsapva,akkor bevisznek,anyagilag megba sznak,meghurcolnak és fizethetsz.
Annyi,hogy az lsd...nah az azért nem pite.
szerintem az kemény drognak tekinthető,akkor is ha nem igazán lehet rászokni.
ahhoz nagyon erős,edzett lélek kell,hogy uralni tudd a trippet.
mert ha vki gyenge lelkű és úgy szaggat lsd t...az akár fizikai kárt is tehet önmagában,vagy másban,meglehetősen könnyedén.
hiába csak 1x próbálja.
így a kemény drogok,mint a heroin,lsd,kokain egészen más dolgok.
ezek nem legalizálhatóak,mert veszélyesek a társadalomra és a benne élőkre.
Négy millió dohányos, egy millió alkesz és 3 millió túlsúlyos közé ne kéne még több önsosrrontó cuccot beengedni.
A másik számokkal még panaszkodunk, hogy szar az eü.
Persze, szívjon mindenki, amit akar, de akkor ne lélekben vonuljon ki a társadalomból, hanem konkrétan.
Legalizálnám -e?
Nem, soha. 10 évvel ezelőtt fogyasztottam utoljára kb varázsgombát
El kezdtem nem létező hangokat hallani... Bekerültem zárt osztályra is... Utána rehab... Valószínűleg életem végéig gyógyszereket kell majd szednem... Nem érte meg! Nagyon nem!
58. Vagyok tudnék mesélni ám... Az alkohol sem jobb semmiel sem.
Az emberek nehezen tudnak mértéket tartani sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!