Miért fenyegeti a Fideszeseket az Ellenzéki Összefogás burkoltan vagy konkrétabban folyamatosan?
Nem az a cél, hogy egy demokratikus ország legyünk? Miért kell egyfolytában fenyegetni őket, hogy menekülniük kell majd, földönfutók lesznek, lámpavas és a többi..?
És most nem a szavazókról beszélek, hanem az összefogás kulcsszereplőiről.
12.
itt ilyen dolgokra értettem,mint a tiszta választásokban legyőzni a fideszt hitük.
a helyett,hogy felbérelnének 20 verőlegényt/falu.
és amikor a fidesz odabuszoztatja az ukránokat,akkor vascsövekkel kellene agyonverniük őket,hogy ne tudjanak illegálisan szavazni.
ilyesmire értettem.
vagy minimum kordont vonni a szavazókör elé,vagy valami.
de ez,hogy semmit nem tesznek ez ellen ez gyengeség.
#20 vagyok:
A 0%-ot látom, csak épp cáfolatot nem! XD
A hazaárulás nem elévülő bűncselekmény.
Arról van szó, hogy ha az ellenzék nyer, akkor is lesz elszámoltatás, ahogy a Fidesz is művelt elszámoltatást. De semmi diktatórikus nem lesz ebben, csak igazságszolgáltatás. Az állam felé is meg kell téríteni a bűnösöknek a károkozást, akár szándékos volt, akár korrupció, akár gondatlanság. Ez teljesen korrekt. Nem lámpavasazásról van szó, nem mészárlásról, nem polgárháborúról, koncepciós perekről, rögtönitélő bírósággal, hanem jogállami igazságszolgáltatásról.
De nagy fenyegetés. Amúgy meg annak idején pont a Fidesz fenyegetett és zsarolt mindenkit. Kár ez a duma... Ez csak arról szól, hogy komolyan be vannak szarva. Szánalmasak. megszokták, hogy 12 évig következmények nélkül lophattak tétlenkedhettek hazudhattak, csalhattak, és azt hitték, hogy ez örökre így marad... hát nem. Minden Kisgömböc kipukkad egyszer.
#20, #24-nek:
Az a gond avval amit írtál, hogy ha ezt korrektül végrehajtanák, gyakorlatilag a jelenlegi kormány MINDEN tagját letöltendő börtönre kellene ítélni. Ezenkívül a fideszes polgármesterek túlnyomó többségét is!
#25, #26-nak:
Valamit félreérthettél. Én tudom hogy erről beszélnek.
Belépünk az EU-ügyészségbe, a többi Codruța dolga.
#27, #28-nak:
Nem is kell hogy érdekelje.
Ha Laura rámozdul az elmúlt 10 év magyarországi korrupciójára az EU-s pénzek kapcsán, akkor az is elég ahhoz hogy a kormány minden tagja többszörös életfogytot kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!