Akik azt hajtogatják, hogy vakcina nélkül nem lehet majd semmit sem tenni! Ti erre vágytok, hogy ennyire fújjátok ezt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 19:19
1/15 anonim válasza:
Majd rajossz.. pont most volt. a hirekben elobb, h nem. tudom melyik legitarsasag mar bejelentette h csak beoltott utasokat hajlando szallitani a jovoben.
2/15 A kérdező kommentje:
Egy darab a több ezer közül... És? Akkor majd az szépen csődbe megy, ha ezen a hozzáálláson nem változtat. Nincs annyi oltóanyag, hogy ezt meglehessen mindenkitől követelni, ezt fixen még átfogják azok a kevesek is gondolni, akik most ezt szorgalmazzák.
2020. dec. 28. 19:27
3/15 anonim válasza:
A két dolognak nincs köze egymáshoz. Nem hiszem, hogy aki meg van róla győzőve, hogy vakcina nélköl nem lehet majd semmit sem tenni az konkrétan és feltétlenül arra (a vakcinára?) vágyik.
4/15 anonim válasza:
"Egy darab a több ezer közül"
Nincs többezer légitársaság.
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Állj már le ezekkel az oltásos kérdésekkel amit 20-30 percenként teszel ki , unalmasak már.
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor több száz, több tucat... Ne ebben hasogasd a szőrszálat.
Ez is engem igazol valamilyen szinten, de mindegy.
Az első kérdésem volt ez ezzel kapcsolatban, de ne zavarjon.
2020. dec. 28. 19:37
8/15 anonim válasza:
Én helyesnek tartom, hogy legyen igazolása azoknak, akik immunisak a COVID-ra, vagy azért, mert már túlestek rajta, és rengeteg antitestük van, vagy mert beoltatták magukat. Nem ördögtől való dolog ez: létezik egészségügyi kiskönyv. Persze nem azt mondom, hogy másoknak semmi joguk ne legyen semmihez, de bizonyos munkaköröknél érthető, hogy ez alapkövetelmény kell legyen.
9/15 anonim válasza:
"#4
Akkor több száz, több tucat... Ne ebben hasogasd a szőrszálat."
Egyébként elnézést kell, hogy kérjek. Utánanéztem, és sokkal több légitársaság van, mint gondoltam. Szóval bocs.
10/15 anonim válasza:
Ez van előírva. Járványszimulációs gyakorlat két hullámban, majd oltás. A gyakorlat része, hogy a kormányoknak a lehető legtöbb embert úgy kell beoltaniuk, hogy nem tehetik azt kötelezővé. Tehát akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!