Ellenzékiek! Ez lenne a jogállam?
Jakab Péter azt nyilatkozta, hogy ha csak egyszerű többséggel nyernek 2022-ben, akkor addig faragják a jogot, míg igazság nem lesz belőle.
"Hol volt ott saját Mészáros Lőrinc, aki semmiből az ország leggazdagabb embere lett?"
Ez most komoly?? Mindenhol ott voltak a saját Mészáros Lőrincek csak nem egy, hanem száz. Egy szabadrablás volt az egész. Annyi a különbség, hogy a FIDESZ szervezetten lop, Gyurcsányék meg mint valami sáskajárás.
De minek magyarázok én, maga Gyurcsány ismerte be (aki pl az oligarchák egyike volt)...
Teljesen IGAZ!!!
Orbán IS ISMERJE be!!!
AKKOR hitelesebb lesz!
Én nem is védem a Fideszt, csak végre igazi változást akarok. Nekem aztán teljesen mindegy hogy a balosok vagy a jobbosok lopják szét az országot, azt akarom, hogy egyik se.
A sz@rt nem fosra akarom cserélni magyarán.
24: pedig az a helyzet, hogy ha egyik választás sem jó, akkor nem szabad hagyni, hogy az egyik nagyon beássa magát. A fidesz már beásta magát, egyre arcátlanabb, ezért ideje kibillenteni ebből a helyzetből, és lecserélni.
Amíg két rossz választás van, addig cserélgetni kell őket, hogy egymás pozícióit gyengítsék.
Ezzel egyet értek valamennyire, viszont sajnos ez megy a rendszerváltás óta. Mindig megalkuszunk és folytatódik ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!