Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ez lenne a jogállam?

Ellenzékiek! Ez lenne a jogállam?

Figyelt kérdés

Jakab Péter azt nyilatkozta, hogy ha csak egyszerű többséggel nyernek 2022-ben, akkor addig faragják a jogot, míg igazság nem lesz belőle.

[link]

2020. dec. 28. 14:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
14%

"Hol volt ott saját Mészáros Lőrinc, aki semmiből az ország leggazdagabb embere lett?"

Ez most komoly?? Mindenhol ott voltak a saját Mészáros Lőrincek csak nem egy, hanem száz. Egy szabadrablás volt az egész. Annyi a különbség, hogy a FIDESZ szervezetten lop, Gyurcsányék meg mint valami sáskajárás.

De minek magyarázok én, maga Gyurcsány ismerte be (aki pl az oligarchák egyike volt)...

2020. dec. 28. 16:24
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
21: most van Mészáros Lőrinc plusz a fideszes sáskák mindenhol százával
2020. dec. 28. 16:26
 23/28 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen IGAZ!!!

Orbán IS ISMERJE be!!!

AKKOR hitelesebb lesz!

2020. dec. 28. 16:27
 24/28 anonim ***** válasza:
38%

Én nem is védem a Fideszt, csak végre igazi változást akarok. Nekem aztán teljesen mindegy hogy a balosok vagy a jobbosok lopják szét az országot, azt akarom, hogy egyik se.

A sz@rt nem fosra akarom cserélni magyarán.

2020. dec. 28. 16:29
 25/28 anonim ***** válasza:
12%
Látom nem tetszik a véleményem a sok gyurcsányistának, olyanok vagytok mint a fideszesek.
2020. dec. 28. 16:30
 26/28 anonim ***** válasza:
36%

24: pedig az a helyzet, hogy ha egyik választás sem jó, akkor nem szabad hagyni, hogy az egyik nagyon beássa magát. A fidesz már beásta magát, egyre arcátlanabb, ezért ideje kibillenteni ebből a helyzetből, és lecserélni.

Amíg két rossz választás van, addig cserélgetni kell őket, hogy egymás pozícióit gyengítsék.

2020. dec. 28. 16:31
 27/28 anonim ***** válasza:
80%

Ezzel egyet értek valamennyire, viszont sajnos ez megy a rendszerváltás óta. Mindig megalkuszunk és folytatódik ami van.

2020. dec. 28. 16:34
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem értem ez manapság miért meglepő.
2020. dec. 29. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!