Mi lesz a hajléktalanokkal, most hogy a turizmus behalt?
Nagyon hamar megunták Budapestet a külföldiek, már 2019-ben is akadozott nagyon. Sokszor szinte üresek voltak már akkor is az ezelőtt tömítve tele lévő szórakozóhelyek. A covid miatt meg végleg kiesett ez a szektor teljesen.
Beszéltem már neten olyan külföldivel aki anno járt Budapesten bulituristaként és mindössze annyi maradt meg neki belőle, hogy mennyire örültek a csövesek amikor adtak nekik egy kis pénzt. Általában ilyen 10-20 Euro-kat dobáltak a külföldieknek a nyugati turisták. De a magyar az 50 forintot nem ad nekik mert neki sincs. Bizony a magyarok azok saját maguknak is kicentizik a megélhetést, még 50 forint mínuszt is megéreznek. Legalábbis a többség.
Mi lesz így a hajléktalanokkal? Éhezni fognak? (Mármint szó szerint)
Igen, a külföldieknek annyi marad meg Budapestről, hogy örülnek a csövesek ha pénzt adnak nekik és jellemzően 10-20 Eurokat dobálnak a külföldiek a csöveseknek.
Ezt most a délutáni szunya alatt álmodtad meg?
1: Nem én találtam ki hanem egy külföldi mondta. Jó tudom ez nem reprezentatív, de nagyon jellemtelen szürke város, ahol csak piálni lehet. Teljesen reális hogy semmi más nem marad meg az emberben csak a csövik.
2: Én sok helyen jártam már külföldön, de bevallom, egy darab hajléktalant sem láttam tőlünk Nyugat fele.
5 az első 2 cikk ugyanaz! Németország.
A 3. Párizs ahol tele van migránssal!
Illeszd már be mondjuk svájcot vagy egy francia várost ami nem Párizs mondjuk bordeaux
using my resources and the money from the crowd funding campaign, I built 20 igloos prototypes this winter and distributed 10 in bordeaux, and 10 additional in paris,’ he said.
7. Esetleg számokat is tudnál linkelni, hogy össze lehessen hasonlítani? Azt mindenki tudja, hogy mindenhol vannak hajléktalanok, de te azt állítod, hogy nyugaton "többszöröse a hajléktalanok száma az itthonihoz képest."
Amiket linkeltél az mind pont arról szól, hogy a hajléktalanokat elhelyezik, vagy el akarják helyezni őket. Ezzel szemben Magyaro-on lerombolják az erdő szélén lévő saját készítésű helyeiket, elveszik még azt is amilyük van és börtönbe zárnák őket.
Google a barátod, ha ennyire érdekel.
Hamarabb pusztulnak ki, ha nem pátyolgatjuk őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!